ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Είκοσι υποψήφιοι για εννέα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ - Στον κατάλογο και το τριώροφο κτίριο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Είκοσι υποψήφιοι για εννέα ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ - Στον κατάλογο και το τριώροφο κτίριο στο Ναύπλιο
 Συνολικά 20 επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον υποβάλλοντας φάκελο δικαιολογητικών και οικονομικές προσφορές για τη συμμετοχή τους στη διαγωνιστική διαδικασία του ΤΑΙΠΕΔ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών δημοπρασιών - αξιοποίησης ακινήτων www.e-publicrealestate.gr.


Πρόκειται για τα ακίνητα:

* Δίμηνι Βόλου Ν. Μαγνησίας: Περιφραγμένο Βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α΄ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).

* Σανατόριο Μάνα: Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στην θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).

* Παλιά πόλη Ναυπλίου: Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6 εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).

* Πάτρα, Αχαΐα: Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8 στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).

* Ιπποκράτους 88: Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).

* Αιόλου 17 και Ερμού 64: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

* Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας: Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης – Ανδρίτσαινας, στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).

* Σαμπάριζα, Ερμιόνη: Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στην Σαμπάριζα Ερμιόνης του Νομού Αργολίδας (πώληση).

* Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου Ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

Κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει για την επιλογή των συμμετεχόντων και για τις τιμές εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για κάθε ακίνητο, με βάση την υψηλότερη έγκυρη υποβληθείσα οικονομική προσφορά και την ανεξάρτητη αποτίμηση.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέα διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου «Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας» στο Δήμο Καλαβρύτων του Νομού Αχαΐας για το οποίο δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ