ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Τα ισπανικά ΜΜΕ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Τα ισπανικά ΜΜΕ για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μένοντας ζωντανός στη μάχη της τρίτης θέσης.


Όπως είναι λογικό, τα ισπανικά ΜΜΕ και δη τα καταλανικά ασχολήθηκαν με την αδυναμία της "Μπάρτσα" να καθαρίσει από χθες το βράδυ με την υπόθεση "πρόκριση", λόγω και της ισοπαλίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Γιουβέντους.
Mundo Deportivo: "Στον ένα βαθμό"

"Ύστερα απ' την ισοπαλία χωρίς γκολ στην Αθήνα, η Μπαρτσελόνα θα προκριθεί στη φάση των 16 αν πάρει ένα βαθμό στο Τορίνο. Tα χειρότερα νέα από ένα κακό παιχνίδι, ο τραυματισμός του Σέρτζι Ρομπέρτο. Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός".
Sport: "Γήινος βαθμός"

"Το αποτέλεσμα στο Σπορτινγκ - Γιουβέντους, ανέβαλε την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, η οποία θα κριθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση με έλλειψη επιθετικών ιδεών κι ελάχιστες καλές φάσεις".

Απ' την πλευρά τους, οι μαδριλένικες εφημερίδες στέκονται στην εξαιρετική εμφάνιση του Σίλβιο Προτό, αλλά και στην αδυναμία του Λουίς Σουάρες να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Μάλιστα, η Marca δεν έχει μεγάλη αναφορά στον αγώνα των Καταλανών στο πρωτοσέλιδο, παρά μόνο ένα "χτύπημα" κάτω αριστερά, το οποίο αναφέρεται στην εισβολή των δύο φίλων του Ολυμπιακού για να αγκαλιάσουν τον Μέσι.
AS: "H Μπαρτσελόνα έπεσε πάνω στον Προτό"
"Ο Βέλγος ήταν ο σταρ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Βαλβέρδε χωρίς σκοπό"

Marca: "Έλειψε το γκολ"
"Δύο οπαδοί πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο εν ώρα αγώνα για να αγκαλιάσουν τον Λιονέλ Μέσι"

Πηγή: sport24.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ