ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. |
Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
 Τα δόντια του δείχνει ο καιρός με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης μέσα σε 24 ώρες. Σύμφωνα με αυτό έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που θα διαρκέσουν σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα.

Η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και αρχικά, θα επηρεαστούν Πελοπόννησος, Στερεά και αργότερα Κρήτη και Κυκλάδες.
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας (13-11-2017) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Τη Δευτέρα (13-11-17) μέχρι το μεσημέρι η ανατολική Πελοπόννησος(κυρίως τα παραθαλάσσια) και πιθανόν το πρωί η νότια Πελοπόννησος. Μέχρι το απόγευμα η ανατολική Στερεά, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα και πιθανόν το βορειοανατολικό Αιγαίο, η ανατολική Μακεδονίακαι η Θράκη. Τη νύχτα προς την Τρίτη (14-11-17) η Κέρκυρα.

2. Την Τρίτη (14-11-17) το Ιόνιο και πιθανόν κατά διαστήματα η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως οι παραθαλάσσιες περιοχές). Προς το βράδυ η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

3. Την Τετάρτη (15-11-17) το Ιόνιο και κατά διαστήματα πιθανόν όλα τα ηπειρωτικά.

4. Η κακοκαιρία πιθανόν να συνεχιστεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ