ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα του Επιμελητηριακού Συνδυασμού του Θ. Βασιλόπουλου "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:45:00 μ.μ. |
Το πρόγραμμα του Επιμελητηριακού Συνδυασμού του Θ. Βασιλόπουλου "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ" 
Χαιρετίζοντας την επιχειρηματική κοινότητα της Αργολίδας, σας καλούμε όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας στις εκλογές 9 και 10 Δεκεμβρίου, το νέο ξεκίνημα που επιχειρούμε για το Επιμελητήριο Αργολίδας.
Το όραμα

Όραμα μας είναι η δυναμική αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ώστε να αποτελέσει ένα συμμετοχικό, γόνιμο και εξωστρεφές κύτταρο επιχειρηματικότητας αλλά και χρήσιμο εργαλείο των επιχειρήσεων, υιοθετώντας ευρωπαϊκά πρότυπα δράσης με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, εξασφαλίζοντας θετικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις του τόπου που πλήττονται σε αυτή την εποχή της κρίσης και αναζητούν διεξόδους .

Οι στόχοι

- Αναβάθμιση του Επιμελητηρίου , ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας οφέλη στα μέλη του αλλά και στην τοπική μας οικονομία.

- Εκσυγχρονισμός του Επιμελητηρίου ως ανεξάρτητος τοπικός αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας.

- Το Επιμελητήριο να γίνει βασικός συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, κάθε εμπόρου .

Είμαστε βέβαιοι πως μια τέτοια νέα δυναμική και ώθηση στο Επιμελητήριο Αργολίδας θα καταφέρει να πραγματώσει τον κυριότερο στόχο του:

Να σταθεί δίπλα στον ταλαντούχο Επιχειρηματία της Αργολίδας, που με την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη θεληματικότητά του, θα κάνει τη διαφορά τόσο εν μέσω κρίσης όσο και στη μετά κρίση εποχή. 

Τα εργαλεία


ΠΛΗΡΟΦΟΡHΣΗ


Σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει, η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας, Το Επιμελητήριο θέλουμε να συγκεντρώνει, να επεξεργάζεται και να σας προωθεί κάθε πληροφορία που είναι χρήσιμη σε κάθε ομάδα και κάθε περιοχή, με μορφή και στοιχεία άμεσα αξιοποιήσιμα.

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ


Με την εξωστρεφή επικοινωνιακή στρατηγική που θα ασκήσει το Επιμελητήριο υπό τη διοίκησή μας, κρίσιμα στοιχεία της οποίας είναι η ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα, η επαφή με τις νέες τεχνολογίες, οι στρατηγικές μάρκετινγκ και προώθησης των προϊόντων μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θεωρούμε ότι μπορεί να διεκδικήσει το άνοιγμα σε νέες αγορές, την ενδυνάμωση της ελκυστικότητας όλων των προϊόντων της Αργολικής Γης και των τουριστικών υπηρεσιών.

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ


Φιλοδοξούμε να προσδώσουμε υπεραξία στο τελικό προϊόν των επιχειρήσεων της Αργολίδας ενθαρρύνοντας τους επιχειρηματίες να υιοθετήσουν καινοτόμες λογικές από την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων τους. Η "Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα" θα είναι η αιχμή του δόρατος της νέας στρατηγικής που θα υιοθετήσει το Επιμελητήριο Αργολίδας .

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ


- Προσμετρώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας, τις αδυναμίες του αλλά και τα μοναδικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα θα αγωνιστούμε στο πλευρό των επιχειρήσεων του νομού, ώστε να καταστήσουμε δυνατή την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ευκαιριών.

ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ - ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Βαρύνουσα θέση στη νέα στρατηγική του Επιμελητηρίου θα έχει η ενθάρρυνση, προώθηση και ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και η απαραίτητη δικτύωση των επιχειρήσεων μεταξύ τους σε ζητήματα παραγωγής, εμπορίας και προώθησης προϊόντων. Η μόνιμη συνεργασία του Επιμελητηρίου με όλους τους τοπικούς φορείς και με το διεθνές δίκτυο επιμελητηρίων θα έχει την ίδια βαρύνουσα σημασία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η στοχευμένη εκπαίδευση των μελών μας σε θέματα αιχμής για την επιχειρηματικότητα θα αποτελεί μόνιμο μέλημα του Επιμελητηρίου για την επιτυχή αντιμετώπιση των σύγχρονων οικονομικών-επιχειρηματικών ερεθισμάτων και προκλήσεων.

Εργαζόμαστε για:

- Ριζική ανατροπή του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας του Επιμελητηρίου

- Συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης

- Κανένας επαγγελματίας να μη μείνει απομονωμένος

- Να προσανατολιστούμε σε σύγχρονες μορφές επιμελητηριακής οργάνωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ