ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μανιάτης: Ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | |
 Μανιάτης: Ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό (βίντεο)
 Ομαλά εξελίσσονται στα 55 εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8.00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Σήμερα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ψηφίζουν όσοι είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας της προηγούμενης Κυριακής 12 Νοεμβρίου, με ταυτότητα η διαβατήριο σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα.

Στα εκλογικά τμήματα των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συγκεντρώνονται χρήματα μετά απο την πρόταση των δυο υποψηφίων, την οποία έκανε αποδεκτή η Επιτροπή διενέργειας και διεξαγωγής των εκλογών, για τους πληγέντες από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Μανιάτης: Την Δευτέρα όλοι μαζί παρόντες , ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό

Σήμερα ολοκληρώνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για την ενωμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη. Με τη Νέα Γενιά σε ρόλο Πρωταγωνιστή θα ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό της χώρας και θα καθορίσουμε πρωταγωνιστικά τις πολιτικές εξελίξεις. Την Δευτέρα όλοι μαζί παρόντες , ξεκινάμε την μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε τον Λαϊκισμό και την Συντήρηση στις επόμενες εκλογές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ