ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τάσος Χρόνης: Χάθηκε η μπάλα… στο Δήμο Επιδαύρου !!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
 Τάσος Χρόνης: Χάθηκε  η  μπάλα… στο Δήμο Επιδαύρου !!!
Πιστοί στο ραντεβού τους με την κακοδιαχείριση αλλά και την έλλειψη χρημάτων από τα ταμεία του Δήμου, των Σχολικών Επιτροπών και της Επιχείρησης, ο Δήμαρχος και η ομάδα του δεν μας εξέπληξαν για ακόμα μια φορά!

Μετά από αίτηση ενός δημότη, φιλοτιμήθηκαν να πράξουν το αυτονόητο! Να κάνουν έλεγχο για το πως δουλεύει η επιχείρηση ύδρευσης! Και τι διαπίστωσαν; Αυτά που από το 2014 τους γράφαμε σε τέσσερεις (4) γραπτές αναφορές μας! Τα λέγαμε και προφορικά στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. και όχι μόνο, με μεγάλη επιμονή γιατί είχαμε διαπιστώσει ότι το θέμα ήταν πολύ σοβαρό και επείγον. Ότι δηλαδή το σύστημα είναι διάτρητο, όποιος θέλει μπαίνει μέσα και κάνει ότι εγγραφοδιαγραφές θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και φυσικά χωρίς να ελέγχεται από κανέναν!

Αλλά που τα γράφαμε και τα λέγαμε τι έγινε; Εμάς θα ακούσει η αυτού μεγαλειότης Κωνσταντίνος Γκάτζιος; Εμάς τους εχθρούς του Δήμου που κατηγορούμε άδικα τον ίδιο και την ομάδα του; Τώρα όμως τρέχει να βγάλει από πάνω του τις όποιες ευθύνες του αναλογούν! Ποινικά η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της, πολιτικά όμως θα αναλάβει κάποιο μερίδιο ευθύνης ο Δήμαρχος του “εγώ δεν ήξερα”; Όταν θες να λέγεσαι σωστός, προσπαθείς να προλάβεις κάποια πράγματα, δεν τα αφήνεις όλα χύμα και στον αυτόματο πιλότο. Αλλιώς, όχι μόνο για Δήμαρχος δεν κάνεις αλλά ούτε και για θυρωρός σε πολυκατοικία!

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Το 2015 κλοπή 11.650€ από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. στην Αρχαία Επίδαυρο, το 2016 «ατασθαλία» στις σχολικές επιτροπές αγνώστου ποσού απ’ τον δημοτικό του σύμβουλο (την οποία δεν πήγαν ποτέ στον εισαγγελέα από την πρώτη στιγμή που το διεπίστωσαν), το 2017 υπεξαίρεση άγνωστου ποσού από την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. που μπορεί να φτάσει και εξαψήφιο νούμερο. Εάν συνυπολογίσουμε τους κακοπληρωτές της δημοτικής επιχείρησης και άλλων υποχρεώσεων στο Δήμο που πρέπει να πληρώνουν κάποιοι, όπως κυλικεία, δημοτικά περίπτερα, λαϊκή αγορά κλπ, κλπ, τότε το νούμερο της τρύπας του Δήμου μεγαλώνει επικίνδυνα!

Ποια διοίκηση ασκούν, όταν δεν λαμβάνουν υπόψιν τους καμία από τις δεκάδες γραπτές προτάσεις που τους καταθέτουμε; Όταν προσπαθούμε να τους ανοίξουμε τα μάτια για τόσα που συμβαίνουν για να τα προλάβουν; Όταν θεωρούν ότι μόνο καταγγελίες κάνουμε για αυτά που οι ίδιοι δημιουργούν; Δεν γνωρίζουν ότι όταν διοικείς πρέπει να προλαμβάνεις και όχι εκ των υστέρων να τρέχεις για να τα θεραπεύσεις. Και φυσικά τα χρήματα λείπουν από την επιχείρηση, η οποία στενάζει οικονομικά αλλά και από όλους τους δημότες!!!

Όλα στο βωμό των εκλογών, όλα στο βωμό των κολλητών και του βολέματος! Παίξατε κύριε Δήμαρχε τις εκλογές και την πολιτική σας επιβίωση μέσα από αυτές τις καταστάσεις και πραγματικά διερωτώμαι, ένας άνθρωπος που μπαίνει στον 8ο χρόνο της θητείας του ως Δήμαρχος και έχει πάνω από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δηλώνει ότι δεν γνώριζε όλα αυτά που γίνονται, είναι απλά επικίνδυνα ανίκανος ή εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα; Όποια και αν είναι η απάντηση, το αποτέλεσμα είναι ίδιο! Το ταμείο της θητείας σας γράφει μείον! Και πολύ μάλιστα! Έχετε χαρακτηριστεί ως ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή των κλοπών, της αρπαχτής και του απόλυτου μπάχαλου!

Καλώ όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, σε όσους έχει μείνει λίγο φιλότιμο, να διαχωρίσουν την θέση τους από αυτό το τρένο της διαφθοράς και να ανεξαρτητοποιηθούν στο επόμενο συμβούλιο της Τετάρτης! Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του πλέον!

Και μακάρι να σταματήσετε εδώ! Πραγματικά! Γιατί με εσάς στο τιμόνι του Δήμου όλα τα έχουμε δει και όλα μπορεί να τα δούμε!

Τάσος Χρόνης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ