ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη συμμετοχή ο Δημόσιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
Με μεγάλη συμμετοχή ο Δημόσιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός στο Άργος
 Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ. ο δημόσιος μητρικός θηλασμός που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος στα πλαίσια
της Ημέρας Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού και συμμετείχαν 23 μητέρες όπου θήλασαν 17 παιδιά με το μικρότερο να είναι 3 μηνών και το μεγαλύτερο 8 χρονών .
Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου.
Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν μητέρες μέλη των ομάδων του Δικτύου και όχι μόνο, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».
Παράλληλα στην δράση που έγινε στο Άργος μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, έγιναν συζητήσεις και οι μητέρες που συμμετείχαν γνωρίστηκαν από κοντά!
Έτσι λοιπόν και φέτος, μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, συναντήθηκαν στην Γιορτή του Μητρικού Θηλασμού στο Άργος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ