ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Να μπει φραγμός στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | |
Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Να μπει φραγμός στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ
 «Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τόνισε την ειδική σημασία που έχει για τις ΗΠΑ, οι οποίες θέλουν να το χρησιμοποιήσουν τόσο για εμπορικούς, όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς και ειδικότερα για βάση ελικοπτέρων.

Η εκτίμηση της ΕΕΔΥΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ επιβεβαιώνεται καθώς αποκαλύπτονται μία-μία οι πτυχές της συμφωνίας που προσθέτει βαρύ και επικίνδυνο φορτίο για τον ελληνικό λαό. Η σιωπή του πρωθυπουργού στη Βουλή για εξοπλισμούς και βάσεις, το “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” εξηγούνται καλύτερα σήμερα.

Τα περί “σταθερότητας”, “ασφάλειας”, “ειρήνης” κλπ. είναι προπέτασμα καπνού, για να καμουφλάρουν τον κίνδυνο από την περαιτέρω εμπλοκή της χώρας στο πεδίο των λυσσαλέων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Η Ελλάδα “αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά” για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των εγχώριων και διεθνών μονοπωλιακών ομίλων που είναι στενά δεμένα με αυτά των ιμπεριαλιστών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τις πλάτες των άλλων κομμάτων του ευρωΝΑΤΟικού μονόδρομου, εκθέτει τον ελληνικό λαό και τους γειτονικούς λαούς σε θανάσιμους κινδύνους.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να βάλουν φραγμό στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική με την οποία συμβαδίζουν οι πολεμικές επεμβάσεις στην περιοχή μας και σε όλο τον πλανήτη

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας μέλος της ΕΕΔΥΕ 
(Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Υφεση & Ειρήνη )
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ