ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ημερίδες σε Ναύπλιο και Κυπαρισσία για τον τουρισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. |
Ημερίδες σε Ναύπλιο και Κυπαρισσία για τον τουρισμό
Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου – Κυθήρων διοργανώνει διημερίδα στο Ναύπλιο και την Κυπαρισσία με σκοπό την διαρκή ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Η διημερίδα αυτή σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρο Οικονόμου, διεξάγεται στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με σκοπό να έρθει σε άμεση επαφή η Διοίκηση με τα μέλη της, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας.

Η ομοσπονδία μεταξύ άλλων τονίζει για τις ημερίδες ότι «Όπως ξέρετε ο ανταγωνισμός στον τουρισμό είναι μεγάλος και θα πρέπει να δώσουμε την δική μας μάχη. Φυσική ομορφιά, πολιτισμός, γαστρονομία, τεχνολογία και εναλλακτικός τουρισμός, αλλά και η σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό είναι τα βασικά στοιχεία στην φαρέτρα του τουριστικού αγαθού..

Για το λόγο αυτό έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν ως ομιλητές :

-Ο κ. Λαγός Δημήτριος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων και Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
-Ο κ .Μανιάτης Δημήτριος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
-Ο κ. Παρασκευόπουλος Αντώνης Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας και.
-Ο Δρ. Βαρελάς Σωτήριος διδάκτωρ Διοίκησης επιχειρήσεων ΜΒΑ-TQMειδικός σύμβουλος τουρισμού της περιφέρειας Πελοποννήσου.
-Ο κ. Τοκούζης Παναγιώτης πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων (ΣΕΤΚΕ)
Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα υπάρχει συζήτηση.

Στη εκδήλωση έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών Τουριστικών Καταλυμάτων από ολόκληρη την Ελλάδα και η ηγεσία της ΣΕΤΚΕ μέλος της οποίας είναι και η Ομοσπονδία Πελοποννήσου».

Η ημερομηνία διεξαγωγής των ημερίδων θα ανακοινωθεί σύντομα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ