ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Συγκέντρωση και πορεία στο Άργος για την επέτειο του Πολυτεχνείου από το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας

Συγκέντρωση και πορεία στο Άργος για την επέτειο του Πολυτεχνείου από το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας
 44 χρόνια πέρασαν από την 17η Νοέμβρη του 1973 όταν ο λαός και η νεολαία ξεσηκώθηκαν ενάντια στη Χούντα με επίκεντρο το Πολυτεχνείο της Αθήνας. Τα αιτήματα του κόσμου για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έπνιξαν στο αίμα οι συνταγματάρχες για να καταρρεύσουν ολοκληρωτικά λίγους μήνες μετά και το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού λαού.

Παρά τον αυταρχισμό και την σκληρή καταστολή που η δικτατορία επέβαλλε, με περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, απαγόρευση των εκλογών, του συνδικαλισμού, των συγκεντρώσεων, των κομμάτων, με φυλακίσεις, εξορίες και βασανιστήρια για όποιον θεωρούσε αντίπαλο, ο λαός σήκωσε ανάστημα. Δεν φοβήθηκε τον Παπαδόπουλο ούτε όταν αυτός έστειλε τα τανκς απέναντί του.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι καλούμαστε να ζήσουμε στο παρόν της φτώχειας, της ανεργίας και της μετανάστευσης που μας επέβαλλαν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση και στο μνημονιακό μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Οι δημοκρατικές ελευθερίες περιορίζονται, η λαϊκή βούληση καταστρατηγείται με δημοψηφίσματα τα αποτελέσματα των οποίων καταπατούνται για χάρη της Ε.Ε., νοσταλγοί της χούντας και ναζιστικές συμμορίες βγαίνουν στη Βουλή και στον δρόμο απειλώντας οποιονδήποτε σκέφτεται διαφορετικά.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που ξέσπασε τότε κόντρα στις απειλές των συνταγματαρχών και στις «νουθεσίες» των συμβιβασμένων είναι ζωντανό!

Παλεύουμε ενωμένοι όπως τότε και τώρα ενάντια σε μια κυβέρνηση προθύμων που βγήκε με ψέματα συνεχίζοντας την μνημονιακή πολιτική, που την μία μέρα δια στόματος Τσίπρα «μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον Τραμπ» και την άλλη μέρα καταθέτει λουλούδια στην Μακρόνησο και την Καισαριανή!

Παλεύουμε ενωμένοι ενάντια στην καταστολή, στον φασισμό και τις νεοναζιστικές συμμορίες!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11, 6:00 μμ, 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ (δίπλα στο εργ. κέντρο), ΑΡΓΟΣ
Θα ακολουθήσει πορεία

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ