Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Με σφραγίδα Τατούλη - Σιδέρη κατασκευάζεται γήπεδο της ΕΠΣ Αργολίδας προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | |
Με σφραγίδα Τατούλη - Σιδέρη κατασκευάζεται γήπεδο της ΕΠΣ Αργολίδας προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ
Το όνειρο για κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου που θα ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θα γίνει πραγματικότητα, έπειτα από την ανακοίνωση ότι εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, έπειτα από τη συνεργασία που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Β. Σιδέρης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη.


Το έργο θα έχει προυπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την έγκριση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τριών σημαντικών έργων.

Πρόκειται για τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο της στερέωσης, αποκατάστασης, ανάδειξης και επανάχρησης του ιστορικού ναού της Παναγίας στον Πραστό, στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, με προϋπολογισμό 770.000 ευρώ, το έργο της επείγουσας στατικής αποκατάστασης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, με προϋπολογισμό 185.000, και η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αργολίδας, προϋπολογισμό 1,4 εκατομμύρια ευρώ.»
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ