ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | |
Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία
Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. 
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στο ίδρυμα «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στα «Παιδικά Χωριά SOS» - Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών Καλαμάτας. 
Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.
Επιπλέον, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και τις αντίστοιχες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, συνδιοργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν, εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά του προσωπικού.
Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Ναύπλιο, Τρίπολη, Κόρινθο, Σπάρτη και Καλαμάτα, τα παιδιά του προσωπικού συνοδευόμενα από τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, λαμβάνοντας παράλληλα μικρά αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα.
Επιπλέον, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, βραβεύτηκε μεταξύ άλλων, ο πρωταθλητής του στίβου Λούης Τσάτουμας, ο οποίος υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία ως πολιτικό προσωπικό. Σκοπός της βράβευσης του ήταν τόσο η αναγνώριση της συνεισφοράς του στον αθλητισμό, όσο και να δοθεί η αφορμή στα παιδιά που παρευρίσκονταν, να αποτελέσει ο ίδιος πρότυπο τους.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ