ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Με εφόδια και εμπειρίες οι Κορασίδες του Πανιωνίου από το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | | | |
Με εφόδια και εμπειρίες οι Κορασίδες του Πανιωνίου από το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ στο Ναύπλιο
Γεμάτη εφόδια και εμπειρίες επέστρεψε η αποστολή των Κορασίδων Α’ του Πανιωνίου από το Ναύπλιο, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το 2ο μισό του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, όπου ευελπιστεί να συνεχίσει την πρωταγωνιστική της πορεία.

Το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων που διοργάνωσε η ομάδα της Αλκυών Ναυπλίου το 2ήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα κορίτσια του Τ. Τοζίδη αντιμετώπισαν 3 δυνατούς αντιπάλους μέσα σε 24 ώρες αποκομίζοντας υψηλά αγωνιστικά οφέλη.
Σε μία άρτια διοργάνωση προσεγμένη με κάθε λεπτομέρεια οι τέσσερις σύλλογοι που συμμετείχαν αποκόμισαν μόνο κέρδη καθώς οι δυνατές μονομαχίες των ομάδων αλλά και η αθλητική άμιλλα που διέκρινε τις αθλήτριες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Πανιωνίου μετά την ήττα με 3-2 σετ της πρώτης μέρας από την τοπική ομάδα της Αλκυών, τη δεύτερη μέρα του τουρνουά, αγωνίστηκε στις 10:00 το πρωί με την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αγώνα τον οποίο έχασε με 3-0 σετ ενώ στη συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας αντιμετώπισε τον Παναξιακό από τον οποίο έχασε και πάλι με το ίδιο σκορ (3-0 σετ).
Στα άλλα δύο παιχνίδια της 2ης ημέρας ο Παναξιακός και η Ελπίδα Αμπελοκήπων κέρδισαν την τοπική ομάδα της Αλκυών Ναυπλίου με 3-0 σετ.

Στην ψηφοφορία των προπονητών για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας του τουρνουά για τις θέσεις: καλύτερη πασαδόρος, καλύτερη ακραία, καλύτερη διαγώνιος και καλύτερο λίμπερο, η αθλήτρια του Πανιωνίου Τζουλιάνα Κοκίτση ψηφίστηκε από όλους τους προπονητές ως «η καλύτερη κεντρικός του τουρνουά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές του τουρνουά αλλά και ο κόσμος που το παρακολούθησε, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το υψηλό επίπεδο των αθλητριών αλλά και για το ήθος και το Ευ αγωνίζεσθε όλων των αποστολών.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Τετάρτη 27.12.2017
Αλκυών Ναυπλίου – Πανιώνιος 3-2
Ελπίδα Αμπελοκήπων – Πανναξιακός ΑΟΝ 3-0

Πέμπτη 28.12.2017

Πανιώνιος – Ελπίδα Αμπελοκήπων 0-3
Αλκυών Ναυπλίου – Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3

Πανιώνιος – Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3
Αλκυών Ναυπλίου – Ελπίδα Αμπελοκήπων 0-3

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τοζίδης): Καραπακάκη, Παυλοπούλου, Μουτοπούλου, Μουχτούρη, Ηλιοπούλου, Σόλο, Κοκίτση, Ανυφαντή(λ), Ναλμπάνη(λ), Οικονόμου(λ), Δημακοπούλου, Πανάγου, Βακιρτζίδη .
Έφορος και συνοδός της Αποστολής: Μουχτούρης Γιώργος.

Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα οι διοργανωτές απένειμαν μετάλλια και επαίνους στις αθλήτριες των ομάδων, ενώ έγινε και η βράβευση των τεσσάρων αθλητριών που διακρίθηκαν σαν οι καλύτερες του τουρνουά στις θέσεις που αγωνίζονται.

Για μία ακόμα φορά θα τονίσουμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κυρίες Βίκυ Βαρελά και Έφη Ψυχογιού για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, που ομολογουμένως ήταν από τα καλύτερα και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση.
Περισσότερα υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) μπορείτε να δείτε στη σελίδα της AΛΚΥΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Alkyon Volley Nafplio) στο Facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ