ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τραγουδώντας για τον συνάνθρωπο… με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. |
"Τραγουδώντας για τον συνάνθρωπο"… με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου
 Δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βουλευτικού, την φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου.
Ανάμεσα στο κόσμο βρέθηκε και ο Γιάννης Γκιόλας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.
Την εκδήλωση άνοιξε η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ναυπλιέων υπό την Διεύθυνση του πρωτεργάτη και αφοσιωμένου Μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου. Περισσότερα από σαράντα παιδιά ένωσαν αρμονικά τις φωνές τους τραγουδώντας τον Γλάρο, το Χρυσόψαρο και άλλες μελωδίες του Χατζιδάκη και του Μαυρουδή.
Ο συμπατριώτης μας, τενόρος Ντίνος Καλύβας, πήρε την σκυτάλη ερμηνεύοντας εξαιρετικά με σχολαστικότητα και φινέτσα, το τραγούδι My way, με σωστή και γεμάτη φωνή. Στη συνέχεια σκόρπισε συγκίνηση με το τραγούδι Ave Maria. 
Ακολούθησε η χορωδία ενηλίκων του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου που μας τραγούδησε αρμονικά και με συναίσθημα, τον καιρό των τσιγγάνων του Goran Bergovic και μελωδίες του Μικρούτσικου και Χατζιδάκη, πάντα με την μπαγκέτα του Γ. Νικολόπουλου.
Η Ελένη Μπέλεση ερμήνευσε υπέροχα με την γλυκιά και ιδιαίτερη φωνή της το Panis Angelicus .Η πολύ ταλαντούχα πιανίστρια Μαρία Ζαρκάδα, έπαιξε ακούραστα στο πιάνο σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης .Εξαιρετικά και τα βιολιά που συνόδευσαν την εκδήλωση, η Ιοκάστη Γκάτζιου, ο Θανάσης Καρανάσιος και ο θοδωρής Τσούλιας,καθώς και η Γεωργία Ντόκου στο βιολοντσέλο.
Στο χώρο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, σε συνεργασία με την ‘’Πύλη Πολιτισμού” για να συνδράμει τους σκοπούς του κοινωνικού παντοπωλείου της που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το 2011, καθώς και με το ίδρυμα ‘’ Γεωργία Σαμαρτζή-Πολιτεία Αγάπης” που συλλέγοντας και διανέμοντας τρόφιμα σε ολόκληρο το Δήμο Ναυπλιέων από το 2015 ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος προάγοντας τον εθελοντισμό.
Η Φιλανθρωπική βραδιά του Εργαστηρίου Ναυπλίου με στόχο την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, με ευαισθησία απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα, έκλεισε με επιτυχία προσφέροντας την τέχνη στην υπηρεσία του συνανθρώπου, και γαλήνη στις καρδιές όλων μας. Σας ευχαριστούμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ