ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Οι «Ενωμένοι Αριστεροί» της Ισπανίας ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» με το φλεγόμενο δέντρο της Αθήνας του 2008!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. |
Οι «Ενωμένοι Αριστεροί» της Ισπανίας ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» με το φλεγόμενο δέντρο της Αθήνας του 2008!
Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν οι «Ενωμένοι Αριστεροί», συνασπισμός αριστερών κομμάτων, μεταξύ των οποίων και το κομμουνιστικό κόμμα της χώρας, για να ευχηθούν «Καλά Χριστούγεννα».

Ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter την ευχή, μαζί με μια φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας το 2008 που κατά τα επεισόδια μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχε αρπάξει φωτιά.

Η εικόνα του φλεγόμενου δέντρου στο Σύνταγμα προκάλεσε την αντίδραση 2.700 χρηστών του Twitter που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός, ενώ ο εκπρόσωπος των «Ενωμένων Αριστερών» Σολ Σάντσεζ δήλωσε στην El Pais: «Οι υπεύθυνοι των κοινωνικών μας δικτύων, με δημιουργική σκέψη, θέλησαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη φωτογραφία ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές που συνεχίζονται ακόμα στην Ισπανία».

Το tweet σχολίασε και ο ηγέτης των κεντροδεξιών Ciudadanos Ιγνάθιο Αγκούντο, γράφοντας: «Αυτός είναι ο τρόπος που χαιρετίζουν τις γιορτές μας οι «Ενωμένοι Αριστεροί»», αν και δεν έλειψαν και αρκετά σχόλια που επιδοκίμασαν την κίνησή τους.

Το επίμαχο tweet
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ