ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Η κακοκαιρία επεκτείνεται την Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 μ.μ. |
Η κακοκαιρία επεκτείνεται την Κυριακή
 Το κύμα της κακοκαιρίας επεκτείνεται την Κυριακή σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ήδη έχουν επηρεαστεί το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά και η Ανατολική Στερεά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του μετώπου της κακοκαιρίας είναι οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που φτάνουν και τα 9 μποφόρ στα πελάγη.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται και αύριο Κυριακή και θα πλήξει τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι τη Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν στη Δυτική Ελλάδα.

Βροχές και καταιγίδες στην Αττική, στα δυτικά και βόρεια ισχυρές. Οι άνεμοι νοτιάδες έως και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι νότιο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε συναγερμό λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών. Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ