ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Γιώργος Καχριμάνης: Ένα βίντεο χίλιες λέξεις για την παραλία της Πλάκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | | | |
Γιώργος Καχριμάνης: Ένα βίντεο χίλιες λέξεις για την παραλία της Πλάκας
 Όταν πριν ένα χρόνο τολμήσαμε να παρέμβουμε στην παραλία της Πλάκας μετά τους ισχυρούς νοτιάδες όπου είχαν καταστρέψει ολοκληρωτικά τον παραλιακό δρόμο ακούσαμε πολλά.

Πρώτον οτι δεν θα είχε αποτέλεσμα η παρέμβαση. Πριν 3 ημέρες αποδείχτηκε οτι ο δρόμος καταστράφηκε μόνο στα σημεία όπου δεν είχε γίνει παρέμβαση. 

Μέτα από προσωπική παρουσία στην περιοχή επιχειρηματίες και κάτοικοι μου ζητούσαν να ολοκληρωθεί το έργο σε όλο τον δρόμο. 

Δεύτερον οτι δεν θα ειναι προσωρινή η παρέμβαση και οτι θα προσπαθήσουμε να επέμβουμε βίαια στην παραλία. Τον τόπο μας τον αγαπάμε περισσότερο από ό,τι νομίζετε. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί , το έχει τραβήξει ο ίδιος ο Δήμαρχος που περπάτησε την παραλία και δεν αρκέστηκε σε φωτογραφίες για να βγάζει συμπεράσματα, αποτυπώνεται ξεκάθαρα αυτό που υποσχεθήκαμε. Θα σώσουμε τον δρόμο και τις ιδιοκτησίες σεβόμενοι την παραλία τοποθετώντας αποσπώμενα μπλόκια από σκυρόδεμα ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να αφαιρεθούν. 

Για αυτό το λόγο και ελάχιστα από αυτά μετακινήθηκαν από τον κυματισμό. Εύκολα θα επανατοποθετηθούν και θα συνεχίζουν να προσφέρουν την ασφάλεια του δρόμου , των κατοικιών και την λειτουργιά των επιχειρήσεων μέχρι να ολοκληρωθεί η μόνιμη λύση για την οποία υπαρχει πρόβλεψη. 

Τρίτον και τελευταίο ανατρέξτε σε περυσινές φωτογραφίες σας για να δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί χωρίς τα μπλοκια και σε αυτά που λέγονταν όσον αφορά τις ενέργειες του Δήμου.

Σας λέω με βεβαιότητα γιατι εκεί είμασταν και πέρυσι, οτι όλοι οι ιδιοκτήτες τότε ηταν εκεί και ζητούσαν την άμεση βοήθεια μας γιατι χάνονταν οι περιουσίες τους και προχτές δεν ηταν παρά ελάχιστοι οι οποίοι και μας ευχαριστούσαν για το έργο και ζητούσαν την επέκταση του.

Γιώργος Καχριμάνης
Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ