ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Π. Καλκούνου: Το παιδί και το παραμύθι στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Π. Καλκούνου: Το παιδί και το παραμύθι στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων
  Δεκαπέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο Δήμος Ναυπλιέων με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος από τον ίδιο το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο ,εγκαινιάζει την έναρξη των εορταστικών του εκδηλώσεων ,που μέσα από τον στολισμό του Ναυπλίου και των Δημοτικών Διαμερισμάτων καθώς και τη δημιουργία μιας Παιχνιδούπολης που αναπτύσσεται στις πλατείες του ιστορικού κέντρου φέρνει στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων το ΠΑΙΔΙ και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ . 

Το παραμύθι που πάντα το μάγευε και το ταξίδευε. Από το Καράβι των Πειρατών, στον μαγικό κόσμο του Λούνα Πάρκ και από κει στο αγαπημένο παιχνίδι των Χριστουγέννων , το Παγοδρόμιο! για να αναζητήσει τέλος τις Παραμυθένιες προσωπικές του αναφορές στο φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της κεντρικής πλατείας της πόλης.
Τα παιδιά του Δήμου Ναυπλιέων από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα εκτός των εκδηλώσεων που έχουν στα ίδια τα χωριά τους αλλά και τις κεντρικές εκδηλώσεις στα κεφαλοχώρια,μπορούν να αναζητήσουν πολύ- πολύ κοντά τους , στην παραμυθένια πόλη που είναι τόσο δίπλα τους πολλές και ποικίλες δράσεις για να χαρούν, να παίξουν και να νοιώσουν ότι τα Ξωτικά και ο ΄Αη Βασίλης είναι τόσο μα τόσο κοντά τους. 

Αυτό το Χριστουγεννιάτικο ΄Ονειρο που προσπαθεί να προσφέρει ο Δήμος Ναυπλιέων σε κάθε παιδί είναι ό, τι καλύτερο γι' αυτά τα για μια ακόμη φορά δύσκολα Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και ελπιδοφόρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου!

Καλλιόπη Καλκούνου-Ζάχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ