ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η σημασία της προσχολικής αγωγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. |
Η σημασία της προσχολικής αγωγής
Οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΣΙΠΣΠΕΠ) υπερασπίζουν την προσχολική ηλικία (παιδιών από 6 μηνών έως 6 χρόνων) θέλοντας να τονίσουν την σημασία της αγωγής που επιδρά μέσω του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη και εξέλιξη τους!

Θέλοντας να διαφυλάξουμε το έργο , τον χώρο και την ειδικότητα μας , επισημαίνουμε και προστατεύουμε με κάθε σοβαρότητα την ύλη που περικλείει όλα τα πρώτα στάδια ανάπτυξης ενός ατόμου , ερχόμενο στη ζωή.
Σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2017 με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του παιδιού, τα μέλη του ΣΙΠΣΠΕΠ γιορτάζουμε και αναδεικνύουμε το αναπόσπαστο δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι, ως ουσιαστική περίπτωση αγωγής – τέρψης και γνώσης!

Το παιχνίδι που στη ζωή κάθε παιδιού περιλαμβάνει – φανταστική επινόηση – ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης και σύνθεσης – ελευθερία έκφρασης και δράσης – αυτενέργεια – αυτεκτίμηση συναισθηματική και συλλογική συνείδηση – ανακάλυψη γνώσης – μέρος εαυτού – το σώμα του – την προσωπικότητα του!!!!
Στην εποχή μας όσοι ασχολούνται με την όποια βαθμίδα εκπαίδευσης οφείλουν να θυμούνται και να ξέρουν το “παιδί” που υπάρχει μέσα σε κάθε μαθητή.

Το παιδί είναι η Φύση, ο μαθητής είναι μια πρόσκαιρη ιδιότητα!

Ας μην θυσιάσουμε τη Φύση του ανθρώπου έναντι της ιδιότητας!

Κάποιοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εάν κάνουμε αυτό το λάθος αργά ή γρήγορα θα “χάσουμε” το παιδί και τον μαθητή!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ