Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | |
Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το προαύλιό της εστίας μας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στην  εκδήλωση που παρατέθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συστήματος μας. 
Ο Δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας, ο σεβασμιότατος Πάτερ Αναστάσιος, γονείς, φίλοι, παλαιοί Πρόσκοποι και φυσικά όλα τα παιδιά και οι Βαθμοφόροι του Συστήματος, μας τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και χαρούμενη. 
Ακολούθησε βράβευση των χορηγών μας, κου Ιωάννη Μπασιμακόπολου, των Super Market ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός και της εταιρίας ΣΙΔΗΡΟΣΚΡΑΠ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ για τις ευγενικές χορηγίες τους. 
Επίσης αποδόθηκε το προσκοπικό μαντήλι με ραμμένο το αναμνηστικό σήμα του JOTI-JOTA 2017 στους ραδιοερασιτέχνες κυρίους Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη και Γεώργιο Στραβοράβδη για την πολύτιμη βοήθεια τους και την χρήση του προσωπικού τους εξοπλισμού, στην συμμετοχή του Συστήματος μας στην παγκοσμίου εμβέλειας δράση Jamboree on the Internet και Jamboree on the Air 2017. 
Τέλος όλοι απόλαυσαν διάφορα εδέσματα που μας πρόσφεραν οι γονείς και τα μέλη της ΕΚΣ.  Σας ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνεται στο έργο μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ