ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΥ.Ρ.Α: Η Δημοτική Αρχή προφανώς φοβάται να εκθέσει την ανεπάρκεια της σε κοινή θέα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:34:00 μ.μ. | |
ΑΥ.Ρ.Α: Η Δημοτική Αρχή προφανώς φοβάται να εκθέσει την ανεπάρκεια της σε κοινή θέα
Με αφορμή τον "δημόσιο" απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής, εντείνεται και κορυφώνεται, από την πλευρά του Δημάρχου, η υποβάθμιση και απαξίωση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και της αντιπολίτευσης. 

Ο Δήμαρχος είναι συνεπέστατος εκφραστής του "ενός ανδρός αρχή". Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας, εδώ και τρία χρόνια, απολογισμό δεν έκανε . Αυτό από την πλευρά μας είναι απολύτως κατανοητό , μιας και δεν έχει απολύτως τίποτα ουσιαστικό να παρουσιάσει και καμία πειστική απάντηση να δώσει για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου μας (νερό,σχολεία, σκουπίδια, λιμάνι ,έργα υποδομών).

Φέτος , αισθανόμενος την αδιαφορία και την παραίτηση της πλειοψηφίας του κόσμου από τα κοινά, αποφάσισε να κάνει ,όχι έναν ,αλλά δύο απολογισμούς...

Έναν, τον σημαντικότερο , που καλούσε όλον τον κόσμο, βραδάκι σε μεγάλο ξενοδοχείο για να ακούσουν όλοι να μονολογεί και να λέει πόσο καλός Δήμαρχος είναι και πόσο καλά τα καταφέρνει, με πανηγυρική ατμόσφαιρα και ντεκόρ τους κλακαδόρους, τα κανάλια ,κουλουράκια και καφέ.
Τον άλλο, τον τυπικό και ανούσιο , σύμφωνα με τον Δήμαρχο, αλλά αυτόν που θα γίνει συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων, τον κάνει μεσημεριάτικα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι δεν θα έρθει κανείς και θα είμαστε ,ξανά, μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι να μιλάμε σε "ώτα μη ακουόντων" . 

Η ίδια πρακτική και τακτική ακολουθείται πιστά από τον Δήμαρχο. Όλες οι σημαντικές συνεδριάσεις γίνονται στις 1:30 το μεσημέρι. Συνεδριάσεις που αφορούν τον προϋπολογισμό , το τεχνικό πρόγραμμα και τον απολογισμό γίνονται με την μικρότερη συμμετοχή. Καταλαβαίνουμε, όλοι, ότι μια Δημοτική Αρχή με θέσεις, έργο και διάθεση για διάλογο θα προσπαθούσε να δημοσιοποιήσει αυτές τις συνεδριάσεις. 

Αντίθετα η Δημοτική Αρχή προφανώς φοβάται να εκθέσει την ανεπάρκεια της σε κοινή θέα .

Εμείς σαν δημοτική παράταξη αρνούμαστε να αποδεχτούμε την υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου και να αβαντάρουμε με την παρουσία μας τους τακτικισμούς του κ.Δημάρχου...γι αυτό και δεν θα παραστούμε στην σημερινή συνεδρίαση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Παντελής Κοκκινόπουλος
Δημοσθένης Δρούγκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ