ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον αγώνα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. |
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον αγώνα!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου αποφάσισε τη συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία, την Παρασκευή 12/01/18, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, για να κλείσει η 3η αξιολόγηση, το οποίο τσακίζει τη ζωή των εργαζομένων, με νέα αντεργατικά μέτρα που είναι συμφωνημένα με τους δανειστές και τα έχουν ανάγκη οι βιομήχανοι, καθώς υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους.

Σε αυτά είναι ενταγμένο το χτύπημα της απεργίας και των άλλων συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων στους τόπους δουλειάς, η ποινικοποίηση των αγώνων και όσων αντιστέκονται στις μειώσεις μισθών, στην εργασιακή ζούγκλα, στις κατασχέσεις λαϊκών σπιτιών κ.α.Άλλωστε διαχρονική επιδίωξη του ΣΕΒ και όλων των κυβερνήσεων ήταν και είναι να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης να βάλουν στο γύψο τον αγώνα των συνδικάτων.

Συνάδελφοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι τα τελευταία μέτρα σε βάρος μας, παρά την προπαγάνδα της κυβέρνησης για «την έξοδο από τα μνημόνια και τη δίκαιη ανάπτυξη» που έρχεται το 2018.

Όσα μέτρα πήρε ως τώρα η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες ήρθαν για να μείνουν, γιατί ακριβώς εξυπηρετούν τα αφεντικά τους, δηλαδή τα μονοπώλια και τα συμφέροντά τους.

Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και τις αντιπαραθέτουμε απέναντι στις δυνάμεις του κεφαλαίου που μας επιτίθενται.

Κάνουμε στην άκρη κάθε συνδικαλιστική πλειοψηφία που αρνείται την κήρυξη απεργίας μπροστά στον αντεργατικό οδοστρωτήρα και το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Αποδεικνύουν για ακόμη μία φόρα ότι εξυπηρετούν τη μεγαλοεργοδοσία και τα συμφέροντα της, που καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες των εργαζομένων.

ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η οργανωμένη πάλη των χιλιάδων εργαζομένων και ανέργων και η οποία περνά μέσα από τα συνδικάτα μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Σε αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους συναδέλφους να μπουν μπροστά, να οργανωθούν στο Συνδικάτο, να αποφασίσουν τη σύγκρουση με αυτή την πολιτική της Κυβέρνησης και των Βιομηχάνων, να υπερασπιστούν την ίδια τους τη ζωή, να παλέψουν για τη δική τους ανάπτυξη.

Την απόφαση αυτή φοβούνται και τρέμουν οι εκμεταλλευτές μας. Δεν είναι ανίκητοι, ο αγώνας της εργατιάς μπορεί να τους σαρώσει.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/01/18 ΣΤΙΣ 11:30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/18 ΣΤΙΣ 18:30

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ