ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επίσημη παρουσίαση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. |

Επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα
 Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσου Χειβιδόπουλου, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλου, του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και αντιπροέδρου της Ο.Ε. κ. Γιάννη Μπόλλα, των αθλητών Μάγδα Γαζέα και Γρηγόρη Σκουλαρίκη και με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου και Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ η επίσημη Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης των Χορηγών, των συνεργασιών, των παράλληλων πολιτιστικών προγραμμάτων και άλλων πρωτοβουλιών που θα λάβουν χώρα στο Ναυπλίου το τετραήμερο από την Πέμπτη 1 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.

Ανακοινώθηκαν οι δράσεις της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο, μέσα από την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, το Ναύπλιο σε Φιλικό, Αθλητικό και Τουριστικό προορισμό. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν:
  • Η συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και το μήνυμα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών, γιατί η νίκη στον αγώνα ενός ανθρώπου για ζωή μπορεί να είσαι μόνον εσύ!».
  • Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την τιμητική παρουσία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
  • Το πρόγραμμα ανακύκλωσης goECO  που γίνεται σε συνεργασία με την «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο».
  • οι Χορηγοί που συμβάλουν στη Διοργάνωση.
  • Τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και την Δ/νση πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.
  • Το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο που κορυφώνεται με την Μαραθώνια Νύχτα Εκπτώσεων το Σάββατο 3/04/18 .
  • Τον δωρεάν Καρδιολογικό Έλεγχο που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Σημαντική ήταν η παρουσία στη Συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών: Μάγδα Γαζέα, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Ζωή Ανδικοπούλου, οι οποίοι και δήλωσαν τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου. (Λόγω ίωσης απουσίαζε ο Χριστόφορος Μερούσης)
 
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ι. Κωστούρος, αφού ευχαρίστησε την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την συνεργασία του Μαραθωνίου Ναυπλίου με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την στήριξη του κοινωνικού έργου της, τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο, τους παρευρισκόμενους αθλητές και τους χορηγούς, έκανε εκτενή αναφορά στην παρουσία της Σ. Σ. Ευελπίδων στο Ναύπλιο με αφορμή των εορτασμό των 190 χρόνων από την ίδρυση της και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν παράλληλα με συμμετοχή στον Μαραθώνιο δρόμο και στην Λαμπαδηδρομία,  προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό των 4 προηγούμενων ετών, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία όλων των φορέων του Δήμου για τη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και  σημαντικού δρομικού και πολιτιστικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο καθώς και στη μεγάλη επιτυχία που είχε η Διοργάνωση όλα τα προηγούμενα χρόνια και στην στήριξη της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας.

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε και πάλι στη μεγάλη σημασία της Διοργάνωσης για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος και τόνισε ότι:
«Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αποτελεί μία ακόμα διοργάνωση στο «Ναύπλιο 365 ημέρες» που εκτός από αθλητική χροιά διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε όλοι στο Ναύπλιο στη μεγάλη γιορτή στις 4 Μαρτίου του 2018»
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου επαναλαμβάνοντας την δέσμευση της Περιφέρειας να είναι συν-διοργανωτής στην μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο, τον Μαραθώνιο Ναυπλίου. Δεν παρέλειψε να τονίσει τα οφέλη που προκύπτουν από μια τέτοια διοργάνωση για τον Νομό και την ευρύτερη  Περιφέρεια. Τόνισε δε την πίστη της περιφέρειας ότι ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου αποτελεί πιά θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδας αλλά και προορισμός τουριστικός.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στη Σ.Τ. ανέφερε την εξαιρετική εικόνα που έχουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του Μαραθώνιου του Ναυπλίου, αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣΕΓΑΣ να είναι αρωγός στην διοργάνωση και ευχήθηκε επιτυχία και το 2018.

Παρουσιάστηκαν οι ΧΟΡΗΓΟΙ που στηρίζουν τη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου:
  • Μεγάλοι Χορηγοί: New Balance,ΦΟΥΓΑΡΟ, Οικογένεια Χριστοδούλου
  • Χορηγοί: AMALIA HOTEL, AMSTEL Free, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Dole, HIGH5, AUTOVISIONI.KTEO ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • Προμηθευτές: Tottis Ποιότης, ΚΤΕΛ Αργολίδας, Σύλλογος Καταλυμάτων Ξένιος Δίας, Ξένον - 3 sixty, Σύλλογοι Επαγγελματιών Ναυπλίου, MIDEA FRUIT, SKODA, ΜΟΡΕΑΣ, ΗΛΙΟΣ Βιομηχανία Ζυμαρικών
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: NOVA, ΕΡΤ3, ΕΡΑ σπορ, ΕΡΤ Περιφέρεια, Sport24, GTP, Running News, Discover Nafplio, TV BEST και ευγενική υποστήριξη κοινωνικού μηνύματος STAR TV
  • Τοπικοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: Star, Sfera, DRi fm και ΣΚΑΙ Αργολίδας

Την Ευγενική Υποστήριξή τους στη Διοργάνωση εκδήλωσαν οι: “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Δ/ντη κ. Γ. Καλούδη, το “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center” το οποίο εκπροσωπήθηκε από την κ. Ε. Χατζάκη και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) που εκπροσωπήθηκε από τον Δ/ντη του Κέντρου κ. Ι. Πετρόπουλο.

Τέλος, έναν σύντομο χαιρετισμό στήριξης της προσπάθειας απηύθυναν:
O εκπρόσωπος – επιστημονικός υπεύθυνος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Στ. Γραφάκος. O εκπρόσωπος της Οικογένειας Χριστοδούλου κ. Νίκος Χριστοδούλου και η εκπρόσωπος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center καρδιολόγος κ. Π. Κουρκούτη.

Η Συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πλαισίου της Διοργάνωσης από τον Τεχνικό Δ/ντή  Ε. Παπαποστόλου.
  
Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 5 Μαρτίου 2017:
https://www.youtube.com/watch?v=kbg02Zr9-hY&feature=youtu.be
Δείτε το τηλεοπτικό βίντεο του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018  

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ