ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ομιλία και ενημέρωση για τη χάλκινη Αθηνά της Σπάρτης θα γίνει σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στην Πνευματική Εστία Σπάρτης. Οι Αρχαιολόγοι θα ενημερώσουν για την ιστορία του Ιερού Ναού της Αθηνάς Χαλκιοίκου και τα πρόσφατα ανασκαφικά δεδομένα.

-Στη Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί η Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ. Λακωνίας όπου θα παραστεί ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔΝ όπου θα παρουσιάσει το Νέο Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της ΝΔ και θα ακολουθήσει συζήτηση για οργανωτικά θέματα. Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα.

-Νύχτα προσφορών και εκπτώσεων οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου το Σάββατο 3 Μαρτίου στα πλαίσια και του 5ου Μαραθωνίου.

-Μονάδα επεξεργασίας ελαιολάδου στο Γαλατάκι Κορινθίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μαίκλ ντε Χίγκινς.

-Στο Μόντρεαλ του Καναδά θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος προκειμένου να μιλήσει στο συλλαλητήριο των ομογενών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

-Προκηρύχθηκε από την ΕΡΓΟΣΕ η δημοπράτηση του έργου κανονικοποίηση της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμού- Λουτρακίου με ηλεκτροκίνηση.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ