Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Tα εργαστήρια διατροφής και κίνησης «Children Movement» πάνε στο Φουγάρο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
Tα εργαστήρια διατροφής και κίνησης «Children Movement» πάνε στο Φουγάρο.
Κατά τη διάρκεια των εργαστήριων τα παιδιά μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, μαγειρική, κηπουρική και θεατρικό παιχνίδι, μαθαίνουν και βιώνουν τι είναι η ισορροπημένη διατροφή. Επειδή στον τρόπο που ζούμε πρέπει να έχουμε και άσκηση, εμείς θα χορέψουμε!

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-9 ετών
Ξεκινάμε την Πέμπτη 1/3 και Σάββατο 3/3
ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Φουγάρο
Δηλώσεις συμμετοχής: 2752047315, 6941601388 και maria@fougaro-library.gr
Υπεύθυνη προγράμματος: Γεωργία Μήκου (Διαιτολόγος - Δασκάλα χορού)

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/ChildrenMovementWorkshops/

Το πρόγραμμα Children Movement πρωτοπαρουσιάστηκε στο Hameln της Γερμανίας σε δημόσια σχολεία, με την υποστήριξη του START – Create Cultural Change και του πολιτιστικού κέντρου Sumpfblume Kultur- und Kommunikationszentrum.

Η Γεωργία Μήκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Το 2009 αποφοίτησε από τη σχολή «Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και από τότε ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου. Την κέρδισε όμως η μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το χορό. Ήδη από το 2004 κατέχει πτυχίο στη μουσική, ενώ το 2012 ολοκλήρωσε την Επαγγελματική Σχολή «Νίκης Κονταξάκη», λαμβάνοντας Πτυχίο ως «Καθηγήτρια Χορού, Χορογράφος και Χορεύτρια». Έχει χορέψει και χορογραφήσει σε παραστάσεις χορού και θεάτρου. Διδάσκει χορό σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και μουσικοκινητική αγωγή στην προσχολική ηλικία από το 2013, ενώ από το 2015 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ