ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Παράπονα από τον Πρόεδρο της Ασίνης για τον ηλεκτροφωτισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
Παράπονα από τον Πρόεδρο της Ασίνης για τον ηλεκτροφωτισμό
 Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος της Ασίνη Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος στην οποία εκφράζει παράπονα για συγκεκριμένο περιστατικό και καταλογίζει ευθύνη στον υπεύθυνο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ναυπλιέων Π.Λέντζο. 


 Κύριε Παναγιώτη Λέντζο σας είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που αναλάβατε ως υπεύθυνος ηλεκτροφωτισμού ότι στην Ασίνη χρειάζεται να τοποθετηθούν πέντε φωτιστικά σώματα ,καθώς και δυο φούσκες στο επιδαπέδιο φωτιστικό πριν το γεφύρι της Ασίνης.

Στην πρώην παιδική χαρά ο πίνακας είναι εκτεθειμένος.

Η μόνιμη απάντηση σας ήταν πως δεν έχουμε φωτιστικά σώματα . Προημερών στείλατε το συνεργείο του Δήμου με τους υπάλληλους Στρατή και Αυγουστόπουλο ,να τοποθετήσουν δύο φωτιστικά χωρίς να ενημερώσετε εμένα που είμαι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Ασίνης όπως οφείλατε .

Λέγοντας οι συντοπίτες μου , πρόεδρε ,τοποθέτησες λάμπες στα ''γκράβαρα'' αφήνοντας κεντρικά σημεία του χωριού στο σκότος ....

Τι μπορούσα να πω στους συντοπίτες μου κ. Λέντζο ...πως ο υπεύθυνος ηλεκτροφωτισμού για εμένα δεν είχε φωτιστικά αλλά για λόγους ψηφοθηρίας βρέθηκαν ...

Κατόπιν της συνομιλίας μας που είχαμε την προηγούμενη Παρασκευή λέγοντας σας ότι θα σας βάλω στην Τοπική εφημερίδα , μου στείλατε την Δευτέρα το πρωί το συνεργείο.

Βλέπετε πως αμαυρώνετε το όνομα του Δημάρχου και του Δήμου Ναυπλιέων από τέτοιες κινήσεις . Ο τόπος έχει ανάγκη από ηθικούς πολιτικούς και όχι από τσαλακουβέρτες ...

Να σημειωθεί πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα συνεργεία του Δήμου και ότι προσπαθούν με τα μέσα που διαθέτουν να δώσουν λύση στα προβλήματα μας.

Ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος της Ασίνης
Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ