ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Μανιάτης : Όλος ο κυβερνητικός θίασος επί σκηνής για το σκάνδαλο NOVARTIS - Λογικές παρακράτους, οχετός συκοφαντιών, απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης : Όλος ο κυβερνητικός θίασος επί σκηνής για το σκάνδαλο NOVARTIS. Λογικές παρακράτους, οχετός συκοφαντιών, απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη
(Από την εκπομπή «Η Τρόικα του Αθήνα 9.84» με τους Νεκτάριο Νώτη και Σταμάτη Ζαχαρό)

«Όλος ο κυβερνητικός θίασος βρίσκεται επί σκηνής για το σκάνδαλο NOVARTIS. Λογικές παρακράτους, οχετός συκοφαντιών και απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο καθ. Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στην εκπομπή «Η Τρόικα του Αθήνα 9.84» και στους Σταμάτη Ζαχαρό και Νεκτάριο Νώτη.


NOVARTIS

Όλος ο κυβερνητικός θίασος επί σκηνής για το σκάνδαλο NOVARTIS. Λογικές παρακράτους, οχετός συκοφαντιών, απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.
Ο κ. Τζαννακόπουλος πηγαίνει να ενημερωθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναρμοδίως. Ο κ. Πολλάκης αποκαλύπτει τους μάρτυρες με τις κουκούλες και διαπράττει προφανώς αδικήματα.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση που προσπαθεί να διαμορφώσει μια Ελλάδα που δεν θα είναι πια κράτος Δικαίου, όπου θα υπάρχει σωρεία συκοφαντιών και σπίλωσης του συνόλου του πολιτικού κόσμου με ακραίες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για ανθρώπους που μέσα στον πανικό τους λειτουργούν τσάτρα-πάτρα, βλέποντας τα μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση η οποία λειτουργεί έξω από το πλαίσιο που θα έπρεπε να λειτουργεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Όλα αυτά θα πληρωθούν, όταν γίνουν εκλογές.
Είναι βέβαιο ότι η χώρα θα «σέρνεται» για πολλούς μήνες συζητώντας το σκάνδαλο της NOVARTIS, για να ξεχαστούν όλα τα θέματα που δεν συμφέρουν την κυβέρνηση, δηλ. η φτώχεια του κόσμου, η ανεργία, η μείωση μισθών και συντάξεων, το Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά με τον Ερντογάν να αμφισβητεί τις έρευνες Υδρογονανθράκων της χώρας, κ.ά.
Το 2003 (ΠΑΣΟΚ) η φαρμακευτική δαπάνη ήταν 2,1 δις €.

Το 2009 (Ν.Δ.) είχε εκτιναχθεί στα 5,1 δις €.

Το 2012 (ΠΑΣΟΚ) το κατεβάσαμε στα 2,8 δις €. Με ηλεκτρονική συνταγογράφηση, παρατηρητήριο τιμών, διπλογραφικό σύστημα στα νοσοκομεία, κ.ά. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταψήφισε όλα.
1ο σκάνδαλο(2004-2009): Περίοδος που αυξήθηκαν οι τιμές.

2ο σκάνδαλο (2015-2018): Ενώ από το 2010-2014 η φαρμακευτική δαπάνη πέφτει ραγδαία, ξαφνικά 2015, 2016, 2017 η δαπάνη παραμένει απολύτως σταθερή στα 1,9 δις €.
Το 2015 οι κ.κ. Κουρουμπλής και Ξανθός «ξέχασαν» να εκδώσουν καινούριες τιμές φαρμάκων, όπως επίσης «ξέχασαν» να νοιασθούν να μειωθεί περαιτέρω η φαρμακευτική δαπάνη το 2015, 2016, 2017.
Αυτή η πολιτική σκευωρία, όπως είπε ο Β. Βενιζέλος, θυμίζει βρώμικο ‘89 με τα pampers. Να ξέρουν ότι όλα αυτά πολιτικά και ποινικά θα πληρωθούν.

ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Γίνεται προσπάθεια από την κυβέρνηση να σαλαμοποιηθεί η λύση.
Καθαρή θέση της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής: Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει συνολική λύση σε ενιαία Συνθήκη με νομικά δεσμευτικές ρυθμίσεις που αποτρέπουν αλυτρωτισμό & παραχάραξη ιστορίας. Απορρίπτουμε προτάσεις Νίμιτς που ενθαρρύνουν αδιαλλαξία & επιμένουμε στην εθνική γραμμή σύγκλισης Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε η χώρα να διαμορφώσει μια ενιαία εθνική στρατηγική στο συγκεκριμένο θέμα.

ΔΕΗ

Εδώ και 2 χρόνια καταγγέλλω κι ενημερώνω και τον κ. Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό του, ότι η ΔΕΗ κινδυνεύει με απόλυτη χρεοκοπία, με πλήρη και μοναδική ευθύνη του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί στο μνημόνιο τους για τερατώδη πράγματα, δηλ. να μειώσει η ΔΕΗ την πελατεία και τον τζίρο της κατά 40%.
Κόλαφος η μελέτη McKinsey για τη ΔΕΗ, η οποία είναι σύμβουλος της ΔΕΗ χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση: Η ΔΕΗ πρέπει μέσα στο 2018 να μειώσει κατά 500 εκατ. € τα κόστη της, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα και δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα δάνειά της.
Όταν χρεοκοπεί η μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία μιας χώρας, χρεοκοπεί η χώρα. Ας σοβαρευτεί η κυβέρνηση κι ας αφήσει τις ανοησίες και ιδεοληψίες που οδηγούν τη ΔΕΗ σε απόλυτο αδιέξοδο. Προειδοποιούμε γι’ άλλη μια φορά ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν μπορούν να κάνουν μικροκομματικά παιχνίδια, για να εξυπηρετήσουν το δικό τους εσωτερικό κομματικό στρατό.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ