Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Δηλώσεις συμμετοχής στα θεατροπαιδαγωγικά σεμινάρια στις 14 Απριλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 π.μ. |
Δηλώσεις συμμετοχής στα θεατροπαιδαγωγικά σεμινάρια στις 14 Απριλίου στο Ναύπλιο
 Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ναυπλιέων διήμερο εκδηλώσεων στις 14 και 15 Απριλίου, που περιλαμβάνουν:

Δύο θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ» στο Ναύπλιο.

1)Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Απριλίου στις 20:00 θεατρική παράσταση για ενηλίκους με τίτλο «Γριοθεσία» από το Θεατρικό Όμιλο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης.

2)Την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 10:30 στο θέατρο«ΤΡΙΑΝΟΝ» την παιδική παράσταση «Game Over» από τον Θεατρικό Όμιλο «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή και στις δύο θεατρικές παραστάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.

3) Ο Σύλλογος διοργανώνει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 από τις 10:30 έως τις 13:30 τέσσερα Βιωματικά Θεατροπαιδαγωγικά Εργαστήρια των είκοσι ατόμων το κάθε ένα, στα οποία θα διδάξουν οι συνάδελφοι του Θεατρικού Ομίλου «ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ΄ ΑΜΑΞΗΣ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (email: syllogos.pe.arg@gmail.com )ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 4 ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΕΩΣ 100 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ       ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ