ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Δηλώσεις συμμετοχής στην 1η Ενημερωτική Ημερίδα για Αντιμετώπιση Σεισμού σε σχολική μονάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Δηλώσεις συμμετοχής στην 1η Ενημερωτική Ημερίδα για Αντιμετώπιση Σεισμού σε σχολική μονάδα
 Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Ναυπλίου συνδιοργανώνουν την 1η Ενημερωτική Ημερίδα για Αντιμετώπιση Σεισμού σε σχολική μονάδα με άσκηση προσομοίωσης.

Την επιστημονική υποστήριξη αναλαμβάνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με τίτλο: «Διεθνής Ιατρική – Διαχείριση κρίσεων υγείας».

Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις έννοιες της καταστροφής και της "κρίσης", θα γνωρίσουν τους βασικούς συντελεστές αντιμετώπισης καταστροφών και θα διδαχθούν αρχές αντιμετώπισης μαζικών ατυχημάτων και έκτακτων καταστάσεων. 

Η μελέτη περίπτωσης θα είναι διαχείριση σεισμού σε σχολική μονάδα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διαλογή και οργάνωση σταθμών υποδοχής θυμάτων και στην παροχή πρώτων βοηθειών μετά από φυσικές καταστροφές.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό τμήμα και μια άσκηση προσομοίωσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εθελοντές πολίτες, εκπαιδευτικούς και σπουδαστές ΙΕΚ.

Δηλώσεις συμμετοχής στον υπερσύνδεσμο: https://goo.gl/forms/PL0WwaybGyX2WcrJ2 (ή μέσα από τη σελίδα http://dieknafpl.blogspot.gr/ )

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ