ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

260 πλειστηριασμοί σήμερα - Εκποιείται το ξενοδοχείο Hydra Beach στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. |
260 πλειστηριασμοί σήμερα - Εκποιείται το ξενοδοχείο Hydra Beach στην Ερμιονίδα
Νέος γύρος ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σήμερα, με 260 ακίνητα να βγαίνουν στο σφυρί, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται το πόσοι τελικά θα κριθούν γόνιμοι.


Μεταξύ των σημερινών εκποιήσεων 3 μεζονετών του άλλοτε ισχυρού ανθρώπου της ΑΕΚ Γιάννη Γρανίτσα έναντι 500.000 ευρώ έκαστη για οφειλές προς την Alpha Bank συνολικού ύψους 240.000 ευρώ.

Μπαράζ εκποιήσεων ξενοδοχείων


Την ίδια ώρα στο ξενοδοχειακό κλάδο στρέφεται το ενδιαφέρον καθώς μπαράζ πλειστηριασμών έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων και πεντάστερα πολυτελή ξενοδοχεία.

Οι μονάδες αυτές βγαίνουν στο σφυρί λόγω του υψηλού δανεισμού τους καθώς και το ότι τα πιο πολλά ξενοδοχεία είναι φορτωμένα με υποθήκες που ήδη έχουν προσημειωθεί.

Οι πλειστηριασμοί θα λάβουν χώρα είτε μέσω των κατά τόπους ειρηνοδικείων είτε μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών.

Ειδικότερα για τις 21 Mαρτίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του του ιστορικού ξενοδοχείου Hydra Beach, που βρίσκεται στην Ερμιονίδα του νομού Αργολίδας, με επισπεύδουσα την Eurobank. To παραθαλάσσιο θέρετρο καλύπτει 363 στρέμματα στην θέση Πλέπι Ερμιόνης. Διαθέτει 343 δωμάτια (260 δωμάτια, 79 μπανγκαλόου και 4 σουίτες) και συνολικά 659 κλίνες, πισίνες, κήπο 100 στρεμμάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, spa και άλλες εγκαταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίπτωση του Hydra Beach έχουν ήδη αξιολογήσει επενδυτικά κεφάλαια που έχουν εισέλθει στον κλάδο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, καθώς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων.

Tο συγκρότημα πριν εννέα χρόνια εξαγοράστηκε από την ιταλική Santoni Group και το 2009 ανακαινίστηκε ριζικά και μετατράπηκε σε 5άστερο resort, προσελκύοντας κυρίως ιταλικό τουρισμό.

Για τις 30 Mαΐου 2018 έχει οριστεί ο πλειστηριασμός για το Glolden Villas στη Xερσόνησο Hρακλείου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα που αποτελείται από 21 μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες και κεντρικό κτίριο, με τιμή εκκίνησης τα 2,36 εκατ. ευρώ.

Σε πλειστηριασμό βγαίνει και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Olokalon De Lux Relaxation Suites στο χωριό Aνατολή Λασιθίου.

Είναι μονάδα 5 αστέρων και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1.192.200 ευρώ. Για τους 25 Απριλίου έχει δρομολογηθεί ο πλειστηριασμός ξενοδοχείου 4 αστέρων, στη θέση Mύλος Ρεθύμνου, ιδιοκτησίας του Blue Sky Investments, με τιμή πρώτης προσφοράς 108.000 ευρώ.

Στο σφυρί ακίνητα της «κας Leonidas»

Στο σφυρί βγαίνει μέρος της προσωπικής περιουσίας της κας. Βασιλικής Κεστεκίδου, βασικού μετόχου της εταιρείας σοκολατοποιϊας «Leonidas», από τις πιστώτριες τράπεζες.

Η κ. Κεστεκίδου, η οποία έχει το 41% της Leonidas και λαμβάνει περί τα 6 εκατ. ευρώ μερίσματα το χρόνο από τη συμμετοχή της στην γνωστή εταιρεία σοκολατοποιϊας που έχει έδρα το Βέλγιο, έχει «κόκκινα» δάνεια 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δάνεια της κ. Κεστεκίδου βρίσκονται πολλούς μήνες σε καθυστέρηση και η μεγαλομέτοχος της εταιρείας η οποία διαμένει στη Γλυφάδα, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ να τα ρυθμίσει.

Έτσι βγαίνει στο «σφυρί» μια ολόκληρη πολυκατοικία, ιδιοκτησίας της οικογένειάς της, στο Kαλαμάκι. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 21 Mαρτίου και περιλαμβάνει οκτώ διαμερίσματα και 26 θέσεις πάρκινγκ. H τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 3,21 εκατ. ευρώ και 238.000 ευρώ αντίστοιχα, με επισπεύδουσες τις Eurobank Private Bank Luxembourg και την Eurobank Ergasias. Tο ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 300.000 ευρώ.

Πηγή:.athina984.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ