ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Στο Valencia C.F. Elite Tournament ο Αστέρας Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | |
Στο Valencia C.F. Elite Tournament ο Αστέρας Τρίπολης
Στο Valencia C.F. Elite Tournament που θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου στο Ναύπλιο θα συμμετάσχει με τα τμήματα υποδομής του ο Αστέρας Τρίπολης.Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F. στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας.

Το διεθνές τουρνουά αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου από τις 2 ως τις 5 Απριλίου με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων όπως η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός καθώς και επίλεκτες ομάδες του Δήμου Ναυπλίου, της Global Premier Soccer Team από τις ΗΠΑ και των GPS SEE /Valencia CF Elite Program από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με παίκτες από διαφορετικές χώρες και επιπλέον να αγωνιστούν σε ένα πολυπολιτισμικό τουρνουά που προάγει την ευγενή άμιλλα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου. Μία πόλη γεμάτη χρώμα, από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς εξαιτίας στην παλιά της πόλη και της πολιτισμικής της κληρονομιάς.

Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε γήπεδα του Δήμου Ναυπλίου με φυσικό αλλά και τεχνητό χλοοτάπητα και στις εξής κατηγορίες:

U17, Γεννηθέντες 2001-2002 – 11Vs11, 2×35’ – Μπάλα N. 5

U15, Γεννηθέντες 2003-2004 – 11Vs11, 2×30’ – Μπάλα N. 5

U13, Γεννηθέντες 2005-2006 – 11Vs11, 2×25’ – Μπάλα N. 4

Κάθε κατηγορία θα περιλαμβάνει 8 ομάδες που θα τοποθετηθούν σε ομίλους των 4άρων όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις από μία φορά. Οι ομάδες θα παίξουν στην τελική φάση σε αγώνες κατάταξης (play off – play out).

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ομάδα θα παίξει 4 αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο.εκτός των κανονισμών που θα αναφέρονται ξεχωριστά στην προκήρυξη των αγώνων.

Πηγή: .ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ