Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

4 μετάλλια για τους Έλληνες χιονοδρόμους σε Σερβία και Φινλανδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | |
4 μετάλλια για τους Έλληνες  χιονοδρόμους σε Σερβία και Φινλανδία
Πολλές οι επιτυχίες των Ελλήνων χιονοδρόμων που αγωνίζονται αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό. Μετάλλια από τους Νίκο Τζιόβα και Γιάννη Αντωνίου στην Σερβία, πολύ καλή επίδοση από τον Απόστολο Αγγέλη στην Φινλανδία.

Το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ βαθμών κατέκτησε ο Νίκος Τζιόβας στον διεθνή αγώνα στην Στάρα Πλάνινα της Σερβίας. Με συνολικό χρόνο 1:30.06 και 28,55 βαθμούς FIS o πρωταθλητής του ΑΛΠΙΣ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης και βελτίωσε τη διεθνή του βαθμολογία του.
4 μετάλλια για τους Έλληνες  χιονοδρόμους σε Σερβία και Φινλανδία
Εξαιρετική παρουσία είχε επίσης ο Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος διακρίθηκε σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα. Στο αγώνισμα του σύνθετου αλπικού κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες με πολύ καλές επιδόσεις σε ένα αγώνισμα που δεν είναι ανάμεσα στα αγωνίσματά του.

O Ευρυτάνας πρωταθλητής κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο και στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών (56,83 FIS points).
Ο Αγγέλης πήρε και το «εισιτήριο»

Την καλύτερη επίδοση του στους αγώνες των Παγκοσμίων Κυπέλλων διάθλου πραγματοποίησε ο Απόστολος Αγγέλης στο Κοντιολάχτι της Φιλανδίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε μέρος στο αγώνισμα των 10 χλμ. και τερμάτισε στην 82η θέση ανάμεσα σε 100 αθλητές που ολοκλήρωσαν τον αγώνα. Χρόνος του Αγγέλη 26:44.8, με 2 άστοχες βολές και 96,79 βαθμούς IBU.

Με την επίδοση αυτή εξασφάλισε την συμμετοχή του για την επόμενη περίοδο, στη σειρά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018-19.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ