ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο Σταύρος Χαρλάς κρέμασε την σφυρίχτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | | |
Ο Σταύρος Χαρλάς κρέμασε την σφυρίχτρα
Ήρθε επιτέλους και για μένα η στιγμή να κρεμάσω και επίσημα την σφυρίχτρα μου (όχι στους αγωνιστικούς χώρους αφού οι διοικήσεις της πρώην και νυν ΕΠΣ Αργολίδας) δεν ήθελαν να χαρώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου αυτή την στιγμή για τους δικούς τους λόγους και όχι εξ΄ αιτίας μου.


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αργολίδας και όχι η ΕΠΣ Αργολίδας την Δευτέρα 19-3-2018 αναγνώρισε τα 26 χρόνια προσφοράς μου στην ποδοσφαιρική Διαιτησία τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα λόγω της εργασίας μου (Στρατιωτικός) σε όλη την Ελλάδα και σε πολλούς Συνδέσμους Διαιτητών (Ηπείρου, Ξάνθης, Αργολίδας, Λέσβου κτλ).

Μου δόθηκε η πλακέτα σε μια πραγματικά σεμνή τελετή απ΄ τον πρώην πρόεδρο κ. Τσίγκα Ιωάννη με μεγάλη από πλευράς μου συναισθηματικής φόρτισης αλλά και οργής γιατί η αίθουσα Διαιτητών που μεγάλωσα Διαιτητικά ήταν άδεια με λιγοστούς παλαίμαχους διαιτητές μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Δεν πειράζει……..

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου διαιτητές άντρες και γυναίκες για όσες στιγμές ευχάριστες και δυσάρεστες ζήσαμε στα γήπεδα.

Ευχαριστώ τους φίλους μου εντός και εκτός Αργολίδας.

Ευχαριστώ τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αργολίδας και ζητώ συγνώμη έστω και τώρα για όσους πίκρανα χωρίς να θέλω για τις αποφάσεις μου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχαριστώ την ΟΔΠΕ και ΕΠΟ για τα πολλά χρόνια που έπαιξα σε εθνικές κατηγορίες.

Ευχαριστώ τα ΜΜΕ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Μπέγκο Δημήτριο και την Διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας για την τιμή που μου κάνανε.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και ειδικά την γυναίκα μου που με ανέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια να λείπω από το σπίτι κάθε Σαββατοκύριακο μεγαλώνοντας κατά βάση μόνη της τα παιδιά μας.

Τέλος εύχομαι η Διαιτησία και το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και επαγγελματικά να περπατήσει σε καλά μονοπάτια με ήλιο και όχι σε λαγούμια και στο σκοτάδι.

Μετά τιμής
Σταύρος Χαρλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ