ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Τέλος» η Αλειφέρη από τη Μεσσηνία; - Τη διοίκηση αναλαμβάνει ο Τατούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. |
«Τέλος» η Αλειφέρη από την Περιφέρεια; - Τη διοίκηση της Π.Ε. Μεσσηνίας αναλαμβάνει ο Τατούλης
 "Αδειασε" την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, καθώς δήλωσε ότι από τη Δευτέρα αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. 


Χωρίς πολιτικό και διοικητικό αντικείμενο αναμένεται να μείνει η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, καθώς όπως δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, από τη Δευτέρα αναλαμβάνει ο ίδιος τη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Ο κ. Τατούλης αναμένεται να αφαιρέσει όλες τις κρίσιμες διοικητικές αρμοδιότητες από την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, όπως του δίνει τη δυνατότητα το σχετικό θεσμικό πλαίσιο, μετατρέποντας τη θέση σε διακοσμητική και χωρίς ουσιαστική πολιτική και διοικητική δυνατότητα. Ο κ. Τατούλης με μια δήλωση που δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία επιβεβαίωσε το πολιτικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και στο μπλοκ της χωρικής αντιπεριφερειάρχη και του πρώην αντιπεριφερειάρχη, Π. Μαντά, με αφορμή τους χειρισμούς των δύο τελευταίων στο ζήτημα των καταγγελιών για παρακολούθηση του γραφείου της πρώτης. Έτσι, μετά την παραίτηση του κ. Μαντά, ο κ. Τατούλης εμφανίζεται αποφασισμένος να «καθαρίσει» πλήρως τα της παράταξής του δείχνοντας, ουσιαστικά, το δρόμο της παραίτησης και στην κα Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αντίδραση της κας Αντιπεριφερειάρχη, η οποία καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο δρόμο της παραίτησης ή της παραμονής στη θέση της χωρίς καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα.

Η δήλωση

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης δήλωσε, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες για παρακολούθηση του γραφείου της κας Αντιπεριφερειάρχη: "Εμείς εξαρχής ως Περιφερειακή αρχή είπαμε ότι θέλουμε οπωσδήποτε να χυθεί άπλετο φως, να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση γιατί είναι μια υπόθεση που αφορά την περιφερειακή αρχή, αλλά και εμένα, καθώς σε καθημερινή βάση επικοινωνούσα με το γραφείο της κας Αλειφέρη. Από τη Δευτέρα αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη της διοίκησης για να μπορέσω να διορθώσω ο,τι κακό έγινε από τους χειρισμούς, που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ένας θεσμός για να διατηρηθεί, για να διατηρήσει τη σοβαρότητά του θα πρέπει κυρίως να στηρίζεται στις αρχές που τον διέπουν. Όποιος παραβιάζει τις αρχές αυτές έχει σκόπιμες δεύτερες και τρίτες απόψεις, που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον, μολύνουν το δημόσιο βίο και πάνω από όλα κατατρώγουν τις σάρκες αυτής της Χώρας."

Πηγή: messiniapress.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ