ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ταλαιπωρία για ασθενή στο Παλιό Ναύπλιο - Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
Ταλαιπωρία για ασθενή στο Παλιό Ναύπλιο - Το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο
 Ένα περιστατικό το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018 στην Παλιά πόλη του Ναυπλίου ήρθε να αναδείξει για μια ακόμη φορά το θέμα της προσβασιμότητας από οχήματα εκτάκτου ανάγκης και όχι μόνο.

Μια γυναίκα επισκέπτης της πόλης του Ναυπλίου 45 με 50 χρονών η οποία χρειάστηκε την συνδρομή του ΕΚΑΒ καθώς αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, αναγκάστηκε να περιμένει περισσότερο από μισή ώρα ώστε το ασθενοφόρο να καταφέρει να προσεγγίσει το σημείο, παρόλο που η άφιξή του στο συμβάν ηταν άμεση.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο να προσεγγίσει το σημείο όπου βρισκόταν η γυναίκα, καθώς ηταν αδύνατο να μπορέσει να διασχίσει τα στενά της πόλης καθώς, εξωτερικές ημιμόνιμες εξωτερικές κατασκευές ή προσθήκες καταστημάτων, ομπρέλες και τέντες αλλά και παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα του έκλειναν την δίοδο.
Ύστερα από αρκετές προσπάθειες από διαφορετικά σημεία το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατάφερε τελικά και παρέλαβε την ασθενή αλλά και πάλι συνάντησε πρόβλημα στο να αποχωρήσει από το σημείο καθώς δεν είχε διέξοδο ανοιχτή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Το περιστατικό αυτό ειναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην Παλιά πόλη του Ναυπλίου και ένας θεός ξέρει, αν συνεχιστεί, τι θα συμβεί όταν και αν προκύψει κάποια πυρκαγιά όπου τα οχήματα της πυροσβεστικής έχουν μεγαλύτερο όγκο.
    
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ