ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Δημοσιεύματα αναφέρουν κάθοδο Τατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | | |
Δημοσιεύματα αναφέρουν κάθοδο Τατούλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ!
 H προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του επόµενου έτους έχει ξεκινήσει ατύπως από τώρα, µε τους ενδιαφεροµένους να κινούνται στη λογική των συµµαχιών, αλλά και τα πολιτικά κόµµατα να «ζυµώνονται» στην κατεύθυνση της εξεύρεσης των κατάλληλων προσώπων που θα εξασφαλίσουν τις καλύτερες γι' αυτά εκλογικές επιδόσεις ή ακόµα και την κυριαρχία τους στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα κοµµατικά επιτελεία ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στις 13 Περιφέρειες της χώρας και τη συγκρότηση των συνδυασµών, καθώς αποτελούν ιδανικό πολιτικό πεδίο κοµµατικού ανταγωνισµού ενόψει και των εθνικών εκλογών που θα ακολουθήσουν.


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τη στήριξη της Ν∆ καθώς η ρήξη µε την κεντροδεξιά παράταξη φαίνεται να είναι οριστική. 

Σύµφωνα µε τους καλά γνωρίζοντες τα αυτοδιοικητικά της περιοχής, ο νυν περιφερειάρχης έχει δώσει ήδη χέρια µε τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Από τη Ν∆ ο άνθρωπος που έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσµα είναι ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, µε τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει. Έτσι, δεν αποκλείεται η υποψηφιότητα του «γαλάζιου» δηµάρχου Καλαµάτας Παναγιώτη Νίκα. Από το Κίνηµα Αλλαγής «παίζει» δυνατά η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πηγή: parapolitika.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ