ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ σου στο / ERASMUS+ 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. | |
Καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ σου στο / ERASMUS+ 2018
 Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) με κοινωνικό εταίρο το Υπουργείο Τουρισμού στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, και το πρόγραμμα «Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουρισμό – ΚΕΠΕΚΤ ΙΙ» ανάρτησε τα αποτελέσματα των επιλεγέντων καταρτιζόμενων όπου σύμφωνα με αυτά 4 καταρτιζόμενοι της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος έχουν επιλεχθεί κατόπιν μοριοδότησης ( μέσου όρου μαθημάτων και επαρκή γνώση ξένης γλώσσας). 

Το πρόγραμμα ERASMUS+ αφορά στην αποστολή σε ξενοδοχειακές ή επισιτιστικές μονάδες στην Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία και Κύπρο πρόσφατα αποφοίτων των ΙΕΚ – Τουριστικής Σχολής του Υπουργείου Τουρισμού των παρακάτω ειδικοτήτων: α. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας β. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef), για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

 Η επιλογή της χώρας αποστολής, καθώς και ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα που θα απασχοληθούν ανά χώρα, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ανάλογα με τη ζήτηση των χωρών σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας. Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης στο εξωτερικό (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονή, μισθό και ασφάλεια. 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης συγχαίρει τους επιλεγέντες καταρτιζόμενους και τους εύχεται καλή επαγγελματική πορεία στην χώρα που θα επιλέξουν. 

Κων/νος Καχριμάνης Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ