Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Κτηνοτρόφος έπιασε στα «πράσα» μετανάστες να σφάζουν τα ζώα του; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. |
Κτηνοτρόφος έπιασε στα «πράσα» μετανάστες να σφάζουν τα ζώα του (βίντεο)
Με απύθμενο θράσος τρεις μετανάστες μπήκαν μέρα – μεσημέρι μέσα σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου κοντά στο ΚΥΤ Μόριας και άρχισαν να σφάζουν τα ζωντανά του.


Ο κτηνοτρόφος που τους παραφύλαγε επί ημέρες γιατί έχανε κάθε τόσο και λιγάκι τα ζωντανά του, τους έπιασε στα «πράσα» και για να εξασφαλίσει το βίντεο – ντοκουμέντο προσποιήθηκε τον φίλο και τους κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο.

Για να μην τον καταλάβουν μάλιστα τους έπιασε την κουβέντα την ώρα που έσφαζαν ένα αρνί και τους είπε να τους δώσει πέντε ευρώ για να του δώσουν λίγο κρέας.

Αυτοί μάλιστα φάνηκαν γενναιόδωροι και προσφέρθηκαν να του βάλουν λίγο κρέας σε μία σακούλα δωρεάν !!!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από το Facebook.

Με νέο άρθρο το lesvosnews.gr, αναφέρει ότι εξαιτίας του δημοσιεύματός του, οι τρεις μετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης. Εκεί, εξήγησαν ότι είχαν αγοράσει το κρέας, κι έτσι ζητήθηκε και η «κατάθεση» του κρεοπώλη. Εκείνος επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των μεταναστών.

Ωστόσο, το site συνεχίζει και αναρωτιέται, με σαφείς υπαινιγμούς, «πώς οι τρεις μετανάστες αγόρασαν ένα ζωντανό από κρεοπώλη και το έσφαξαν μόνοι τους και μάλιστα μέσα σε ξένο χωράφι. Δεν μπορούσε ο κρεοπώλης να το σφάξει και να τους το παραδώσει σε κομμάτια όπως έκαναν οι ίδιοι»; 

Βέβαια, στη συνέχεια, σχολιάζει: «Από τη στιγμή όμως που η αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση και έκρινε ότι δεν υπήρχε κάποιο αδίκημα, ορθώς και άφησε ελεύθερους τους τρεις φερόμενους ως δράστες μετανάστες».

Πηγή: lesvosnews.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ