ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας υλοποιώντας την απόφαση της Δ.Ο.Ε. για διήμερο δράσεων με αίτημα «Μαζικούς Μόνιμους διορισμούς Αναπληρωτών» και «Εξίσωση δικαιωμάτων Αναπληρωτών και Μονίμων», πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος.


«Προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης στις 30 Μαρτίου 2018 συγκέντρωση στα Προπύλαια, πορεία στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου»


Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο και σε αυτή την κινητοποίηση, για την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, για τη συγκέντρωση στα Προπύλαια, πορεία στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου με στόχο τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να μετακινηθούν στην Αθήνα, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 3μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail) του Συλλόγου.

«Έκτακτη συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Τετάρτη 28-03-2018 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στις 18:00».

Το Δ.Σ. Συλλόγου θα συνεδριάσει προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία των διήμερων κινητοποιήσεων, καθώς και ανταλλαγή απόψεων για την προοπτική του αγώνα και τη δικαίωση των Αναπληρωτών. Καλούμε τους συναδέλφους Αναπληρωτές να παραστούν στη συνεδρίαση.

Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ     ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ