ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Το Ναύπλιο τρέχει με "Όραμα Ελπίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. |
Μαραθώνιος Ναυπλίου: Το Ναύπλιο τρέχει με "Όραμα Ελπίδας"
 Το Ναύπλιο μέσα από τη διοργάνωση του Μαραθωνίου στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο δήμος μας ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Στόχος όλων μας είναι η πόλη μας να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε ευαισθησία και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να μην χάνεται ούτε ένας ασθενής γιατί δεν βρίσκεται για αυτόν ένας συμβατός δότης.

Ήδη από την Πέμπτη το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρίσκεται στο ΦΟΥΓΑΡΟ και μας περιμένει να ενημερωθούμε και να γίνουμε όλοι δότες, όπως έγιναν δεκάδες συμπολίτες μας μέχρι σήμερα αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους. Δεν είναι καθόλου τυχαία άλλωστε η επιτυχία που είχε ενημερωτική ομιλία του επιστημονικού διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» καθηγητή Στέλιου Γραφάκου στο ΦΟΥΓΑΡΟ την Πέμπτη 1η Μαρτίου, καθώς μέσα από παραδείγματα και πραγματικές ιστορίες εξήγησε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Την Κυριακή από την έναρξη του Μαραθωνίου στις 8.00 στο περίπτερο του Συλλόγου μπροστά στο Δημαρχείο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.

«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή! Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!», είναι το σύνθημα του φετινού Μαραθωνίου Ναυπλίου. Μην λείψει κανένας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ