Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Χρυσό βραβείο για το "Nafplio Virtual Tour" στα Tourism Awards 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:58:00 μ.μ. | |
Χρυσό βραβείο για το "Nafplio Virtual Tour"  στα Tourism Awards 2018
Η Tool (www.tool.gr) έλαβε χρυσό βραβείο στα Τourism Awards 2018 στην κατηγορία Technology Enhanced Experience, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της web εφαρμογής Nafplio Virtual Tour (www.nafplio-tour.gr)

Ο Δήμος Ναυπλίου εμπιστεύτηκε την Tool για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης στο Ναύπλιο, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ανακαλύψει 52 σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Σχετικά με τη βράβευση, ο κ. Κώστας Καραχάλιος, CEO της Tool δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλίου που μας εμπιστεύτηκε για την υλοποίηση αυτού του έργου. Αντιμετωπίσαμε τον Δήμο σαν ένα ανοιχτό μουσείο και πιστεύουμε πως κι εμείς με την σειρά μας συμβάλαμε στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ναυπλίου και στην ενίσχυση της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών στην πόλη του. Το Nafplio Virtual Tour είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχουν όλοι οι Δήμοι με σημαντική πολιτιστική κληρονομιά».

H λαμπερή τελετή απονομής των Tourism Awards πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η Tool


Η Tool διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή ολοκληρωμένων digital υπηρεσιών σε τρεις βασικές κατευθύνσεις: web design & development, application development και digital marketing, με σημαντικό portfolio στους κλάδους του τουρισμού και του πολιτισμού.

Συνοδευτικό υλικό: Tool Logo, Nafplio Virtual Tour, Tourism Awards Gold Sticker
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ