Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Απαράδεκτη κατάσταση στις θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ του Νοσοκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:25:00 μ.μ. | |
Απαράδεκτη κατάσταση στις θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ του Νοσοκομείου Άργους
 Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου Άργους σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μια αναγνώστης των Αργολικών Ειδήσεων η οποία επισκέφθηκε σήμερα την Νοσοκομειακή Μονάδα και προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητό της σε θέση Ατόμων με Αναπηρία καθώς είναι η ίδια ΑμεΑ και διαθέτει αυτοκίνητο με την σχετική άδεια, αυτό δεν μπόρεσε να γίνει εφικτό καθώς οι θέσεις ήταν κατειλημμένες από άσχετα αυτοκίνητα και μάλιστα γιατρών όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Η καταγγελία της αναγνώστριας  

"Σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Άργους. Είμαι με άτομο ΑΜΕΑ , το οποίο οδηγεί αυτοκίνητο ΑΜΕΑ. 

Και στις 3 θέσεις ΑΜΕΑ του Νοσοκομείου , παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς την ένδειξη-κάρτα ΑΜΕΑ. 

Απευθύνομαι στον φύλακα, ε, μου λέει, δεν καταλαβαίνεις, είναι γιατρών. 

Απευθύνομαι στον σεκιουριτά: ίδια απάντηση. 

Δίπλα του γιατρός, ο οποίος στην ερώτησή μου προς τον σεκιουριτά , γιατί δεν το ελέγχουν, μου απαντάει με υφάκι "ελληνάρα": "Εδώ είναι Ελλάδα κυρία μου, δεν είναι Γερμανία. Έτσι γίνεται." 

Καλώ την τροχαία. Η οποία φυσικά και δεν ήρθε ποτέ. Απορώ γιατί τελικά χαλάω μονάδες για να κάνω άσκοπες κλήσεις. Αυτά."

Αν όλα αυτά ισχύουν όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσσα τότε θα πρέπει η διοικηση του Νοσοκομείου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί αλλά και να εγκαλέσει τον σεκιούριτι και τον γιατρό που απευθύνθηκαν με αυτό τον τρόπο σε ένα άτομο ΑμεΑ που τους ζήτησε απλά να εφαρμόσουν το νόμο.

*Τα στοιχεία της καταγγέλουσσας είναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας των Αργολικών Ειδήσεων
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ