ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:28:00 μ.μ. |
Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης
Eθιμοτυπική επίσκεψη στην Τρίπολη, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. Τζέφρει Πάιατ (Geoffrey Pyatt).

Ο διπλωμάτης καριέρας, επισκέφθηκε το δήμαρχο της Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή, καθώς επίσης και την έδρα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (εκεί, πραγματοποίησε ομιλία στους φοιτητές του τμήματος οικονομικών επιστημών).

Μετά την αποχώρηση του πρέσβη απ’ το δημαρχείο (έγινε και η προβλεπόμενη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων), ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, έκανε την εξής δήλωση:

« Ο πρέσβης των ΗΠΑ είναι φιλέλληνας και γνωρίζει αρκετούς ομογενείς μας. Ήταν μία εθιμοτυπική επίσκεψη. Ο πρέσβης, λατρεύει τον αθλητισμό και κάνει σκι και ποδήλατο. Εκτιμά ότι η Πελοπόννησος είναι ιδανικός τόπος για αυτές τις δράσεις. Συζητήσαμε και θέματα που έχουν σχέση με τον τουρισμό, την εκπαίδευση, τα τοπικά, παραδοσιακά προιόντα, το Παγκόσμιο Συνέδριο των Παναρκάδων και τους ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες. Ανοίξαμε έναν δίαυλο επικοινωνίας με την Πρεσβεία και αισιοδοξούμε σε συνεργασία».

Η ΕΡΤ Τρίπολης, βρέθηκε στην επίσκεψη του κ. Πάιατ στην Τρίπολη και σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Πηγή:ert.gr
Φώτο Στ. Ζορμπαλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ