ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Πληροφορία της τελευταίας στιγμής για τον Θάνο Ακρίβο ότι τον είδαν σήμερα ζωντανό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. |
Πληροφορία της τελευταίας στιγμής για τον Θάνο Ακρίβο ότι τον είδαν σήμερα ζωντανό
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θάνου Ακριβού - Ελπίδες της τελευταίας στιγμής ότι είναι ζωντανός.

Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις που εμπλέκονται στις αναζητήσεις του Θάνου επικεντρώνονται σήμερα στην περιοχή Μπρακατσάκι στην Καρυά Αργολίδας και προς το Νεοχώρι όπου υπάρχει πληροφορία οτι τον είδαν πριν από λίγο με πορτοκαλί γιλέκο ή μπουφάν να κινείται στην περιοχή.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής κινούνται στην περιοχή για τον εντοπισμό του και για να διαπιστώσουν αν όντως είναι ο Θάνος αυτός που είδαν οι μάρτυρες που έδωσαν την πληροφορία

Σήμερα Δευτέρα (23/04) συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας από την Αθήνα στις έρευνες για τον Θάνο Ακριβό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή Πανόραμα Άργους. 

Ο 32χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 12 ημέρες, από τις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress.gr, μάρτυρας ανέφερε χθες, ότι είδε τον αγνοούμενο το Σάββατο (21/04) όταν σταμάτησε και του ζήτησε τσιγάρα. Έτερη μάρτυρας έχει καταθέσει ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε δει τον 32χρονο στο χωριό Σταθαίικα, να φοράει μπουφάν και να έχει τσάντα πλάτης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαν βρεθεί τα ρούχα του πεταμένα στην κορυφή του βουνού Πανόραμα από συντηρητές εταιρείας φυσικού αερίου που είχαν πάει στο σημείο για έλεγχο. Συγκεκριμένα είχαν βρει τη μπλούζα, το παντελόνι, το εσώρουχο και τα παπούτσια του, διάσπαρτα και βρεγμένα σε θέση κοντά στο χωριό Σταθαίικα. Τα ρούχα του 32χρονου αναγνωρίστηκαν από την μητέρα του. Η περιοχή είναι δύσβατη και γεμάτη θάμνους κάτι που δυσκολεύει τις έρευνες που συνεχίζονται εντατικά.

Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ελληνικής ομάδας διάσωσης και ασφάλειας και ομάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ