ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Νέα παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών για το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | |
Νέα παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών για το Ναύπλιο
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, στο πλαίσιο σειράς προηγούμενων σχετικών του παρεμβάσεων, κατέθεσε στη Βουλή νέα Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σπίρτζη, με θέμα έγγραφο του Δήμου Ναυπλιέων για την άμεση ανάγκη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών με αναφορά στην πόλη του Ναυπλίου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά, και στο πλαίσιο σειράς προηγούμενων σχετικών μου παρεμβάσεων, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Δήμου Ναυπλιέων με θέμα την έλλειψη πινακίδων σήμανσης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών με αναφορά στην πόλη του Ναυπλίου, τόσο για την κατεύθυνση όσο και για τη χιλιομετρική απόσταση, παρότι μετά τον Ισθμό υπάρχουν πινακίδες για τις περισσότερες πόλεις της Πελοποννήσου, για αρκετές κωμοπόλεις, αλλά και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο, πολλοί οδηγοί να παίρνουν τη δεξιά λωρίδα στη διασταύρωση Κορίνθου-Πατρών με την Κορίνθου-Τριπόλεως και να διανύουν πενήντα επιπλέον χιλιόμετρα πληρώνοντας μάλιστα παραπάνω διόδια.



Τούτων δοθέντων, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο και να φροντίσετε για την τοποθέτηση πινακίδας στα κατάλληλα σημεία της εθνικής οδού για την εξυπηρέτηση των οδηγών”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ