ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Διοβουνιώτης: Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Διοβουνιώτης: Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και το Ναύπλιο.
Δελτίο Τύπου του ΔΣ του Διοβουνιώτη

Σαν ποδοσφαιρικό σωματείο δώσαμε και εφέτος έναν τίμιο αγώνα με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε, προσφέροντας σε νέους ποδοσφαιριστές το δικαίωμα να αθληθούν και θα συναγωνισθούν άλλες καλές ομάδες ταυ νομού μας.


Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Διοβουνιώτη ευχαριστούμε:

Τους φιλάθλους της Άριας και του Ναυπλίου που υποστήριξαν τις προσπάθειες μας. Του προπονητή της ομάδας μας. Τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν παράτα λιγοστά μέσα που είχαμε την δυνατότητα να τους προσφέρουμε.

Συγχαίρουμε το ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας "Ναύπλιο 2017" που κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα στον Όμιλο και ανέβηκε κατηγορία.

Ως ποδοσφαιρικό σωματείο της Άριας και κατ'επέκταση του Ναυπλίου , πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πόλη μας δικαιούται να έχει ένα σωματείο στις εθνικές κατηγορίες.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρξει συνεργασία και σύμπνοια όλων των σωματείων του Ναυπλίου.

Να συγχωνευθεί το Σωματείο "Ναύπλιο 2017`' που ανέβηκε κατηγορία με το Σωματείο "Πανναυπλιακός-Ηρακλής-, έτσι ώστε να διεκδικήσει το νέο σωματείο που θα έχει την ιστορική ονομασία την άνοδο σε Εθνική κατηγορία.

Το σωματείο μας "Διοβουνιώτης " όπως και άλλα σωματεία του Ναυπλίου θα πρέπει να αγωνίζονται στις τοπικές κατηγορίες και θα αποτελούν φυτώρια για την μεγάλη ομάδα. Στα σωματεία μας αυτά θα μπορούν θα αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας , που αγαπούν το άθλημα.

Καλούμε όλα τα σωματεία της πόλης μας να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό το σχέδιο. Καλούμε το Σωματείο "Ναύπλιο 2017" να δεχθεί τη συνένωση και την χρήση του ιστορικού ονόματος. Κυρίως καλούμε την διοίκηση του ιστορικού σωματείου να αντιληφθεί ότι η μοναχική πορεία δεν αποφέρει αποτέλεσμα και ότι μόνου η ισχύς ευ τη ενώσει Θα μας πάει μπροστά.

'Όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο και θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι στο νέο μεγάλο σωματείο. Χωρίς αποκλεισμούς και άλλες σκέψεις. Να δημιουργήσουμε ένα σωματείο με εκατοντάδες μέλη.

Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και το Ναύπλιο.

Το Δ.Σ. του Διοβουνιώτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ