ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΛΟΓΟΤΥΠΟ… η πληροφορία με την πρώτη ματιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. |
ΛΟΓΟΤΥΠΟ… η πληροφορία με την πρώτη ματιά

Το σημαντικότερο «δομικό στοιχείο» της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, είναι το λογότυπο. Είναι αυτό που επικοινωνεί άμεσα, με μία μόνο ματιά, τα πάντα για την εταιρεία στον πελάτη. Αν το λογότυπο είναι σωστό, τότε ο καταναλωτής-υποψήφιος πελάτης θα γνωρίζει την εταιρεία και το αντικείμενό της απλά και μόνο από μία εικόνα.

Η Airon ad Agency, είναι διαφημιστικό πρακτορείο με έδρα την πόλη του Άργους, ήρθε στις αρχές του έτους για να μείνει και να δώσει ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής για τις ξεχωριστές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και αγάπη για την πόλη μας, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα λιτό, όμορφο και φινετσάτο χώρο φιλοξενίας και προώθησης της δημιουργικότητας και των πρωτοποριακών ιδεών του, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα των πελατών της εταιρείας μας.

Ο σχεδιασμός ενός «μοναδικού» λογοτύπου ανάδειξης και κατοχύρωσης μιας επιχείρησης στα μάτια όλων, ανήκει στα δυνατά σημεία της AIRON Ad Agency. Επιλέγοντας την AIRON εμπιστεύεστε στα χέρια των ειδικών την ευρεία προβολή της επιχείρησής σας με έναν τρόπο δημιουργικό και εύστοχο.

Η Airon Ad Agency είναι ένα πρότυπο ανεξάρτητο συνεργαζόμενο διαφημιστικό πρακτορείο με καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της προβολής και της διαφήμισης. Με προτεραιότητα τη στενή και άμεση συνεργασία στοχεύει σε πολυετείς και έμπιστες επαγγελματικές σχέσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις με άρτια τεχνική και προσέγγιση.

Υπεύθυνος Marketing
Δημήτριος Σελλής

AIRON AD AGENCY, Ζωγράφου 1, Πλατεία Δημοκρατίας, Άργος, Αργολίδας,
Τηλ.: 2751401402, 6977404751, www.airon.gr, info@airon.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ