ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Γ. Γκιόλας: Το θράσος του επιχειρηματία μου θυμίζει Καμόρα (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιόλας: Το θράσος του επιχειρηματία μου θυμίζει Καμόρα (ηχητικό)
Ο Γ. Γκιόλας μίλησε για ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και συστήματος Μαρινάκη, ανέφερε ότι ένας επιχειρηματίας που είναι θιγμένος πρέπει να κάνει νόμιμες ενέργειες, τις οποίες δεν τις έκανε.


Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μίλησε σήμερα Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για το απειλητικό τηλεφώνημα που έλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για το πώς τα ΜΜΕ του ομίλου του παρουσιάζουν τα γεγονότα, για το πώς επιχειρηματίες έχουν ειδική μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη, και πώς κάποιοι τους είχαν χαϊδέψει.

Ο Γ. Γκιόλας μίλησε για ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και συστήματος Μαρινάκη, ανέφερε ότι ένας επιχειρηματίας που είναι θιγμένος πρέπει να κάνει νόμιμες ενέργειες, τις οποίες δεν τις έκανε, και «αυτό το πράγμα εμένα μου θυμίζει Καμόρα».

Σημείωσε πως «δεν μας αρέσουν αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση η δική μας θέλει ισονομία, δικαιοκρατία, ισότητα και όλοι να κρίνονται με τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος και με τις ουσιαστικές προϋποθέσεις που πρέπει να τις βασανίζουμε να τις ελέγχουμε ασφαλώς αλλά να καταλήγουμε σε δίκαιες κρίσεις».

Ο Γ. Γκιόλας, που είναι και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία για όσα σκανδαλώδη γίνονταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι μόνο σημείωσε ότι μένουν έκπληκτοι.

O βουλευτής διερωτήθηκε γιατί κανείς άλλος – πλην αυτής της κυβέρνησης – δεν νοιάστηκε τόσα χρόνια μετά να ασχοληθεί με τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Προφανώς κάποιοι βολεύτηκαν με αυτήν την κατάσταση και αλληλοεξυπηρετήθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ