ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τ. Λάμπρου: Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να «δικαιολογήσει» με αστειότητες τις Πλαστογραφημένες Αποφάσεις της ΔΕΥΑΕΡ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Τ. Λάμπρου: Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να «δικαιολογήσει» με αστειότητες τις Πλαστογραφημένες Αποφάσεις της ΔΕΥΑΕΡ
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Το είδαμε και αυτό!!!!

Το αστείο Δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΕΡ που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σχετικά με τις Πλαστογραφημένες και Παράνομες Αποφάσεις της ΔΕΥΑΕΡ, που πάρθηκαν στο συμβούλιο της 2ας Φεβρουαρίου 2018!!!

Για μια ακόμα φορά ρίχνουν τις ευθύνες στην υπάλληλο!!!

Θέλουν να μας πείσουν ότι η υπάλληλος μπέρδεψε το φύλλο των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, δηλαδή μπέρδεψε μια γυναίκα με έναν άντρα και έβαλε παρόντα τον κ. Γεώργιο Τσεγκή στην θέση της κ. Παναγιώτας Παπαδημητρίου!!!!

Και μάλιστα μπερδευτήκατε σε μία συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν μόνο 4 άτομα!!!

Δηλαδή όταν τελείωσε η συνεδρίαση δεν υπογράφηκαν τα πρόχειρα πρακτικά από όλους τους συμμετέχοντες;;;

Δηλαδή κατά την συγγραφή των αποφάσεων της επίμαχης συνεδρίασης, δεν ακούσατε τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά, ώστε να αντιληφθείτε το δήθεν λάθος σας;;;

Δηλαδή ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ κ. Ιωάννης Πάλλης υπέγραψε όλες αυτές τις Παράνομες και Πλαστογραφημένες Αποφάσεις χωρίς να τις ελέγξει;;;

Και καλά όλα αυτά.

Γιατί στις 7 Φεβρουαρίου 2018, όταν σας έστειλε το Ενημερωτικό Σημείωμα πρωτοκολλημένο στην ΔΕΥΑΕΡ κ. Γεώργιος Τσεγκής, με το οποίο σας ενημέρωνε ότι δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου 2018, εσείς συνεχίσατε να αναρτάτε αποφάσεις στην Διαύγεια μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2018, με τον κ. Γεώργιο Τσεγκή παρόντα;;;

Άρα συνεχίσατε με σκοπιμότητα να αναρτάτε πλαστογραφημένες αποφάσεις και δεν διορθώσατε το δήθεν λάθος σας!!!!

Και έπρεπε να περάσουν 3 μήνες από τότε, για να αναδείξω εγώ το θέμα και να παραδεχτείτε για μια ακόμα φορά το λάθος σας και με γελοίες και αστείες δικαιολογίες να ρίχνετε τις ευθύνες στους υπαλλήλους!!!!

Δήμαρχε Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή για το συγκεκριμένο σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει, τηρείς σιγήν ιχθύος εδώ και δύο μέρες και νομίζεις ότι μπορείς να καλυφθείς πίσω από τις παιδαριώδεις δικαιολογίες του Δελτίου Τύπου της ΔΕΥΑΕΡ!!!

Πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να καλύπτεις την προβληματική και αναποτελεσματική Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ;;;

Καλά, πως είναι δυνατόν να ανέχεσαι τέτοιες φθηνές και αστείες δικαιολογίες;;;

Ποιόν νομίζετε Δήμαρχε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε;;;

Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;;;

Τόσο πολύ υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δημοτών;;;

Φτάνει πια η ανικανότητα της διοίκησής σας, οι σκοπιμότητες και οι πονηριές σας και η εμμονή σας τα σοβαρότατα λάθη σας να τα χρεώνετε στους δημοτικούς υπαλλήλους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί χρόνια και γνωρίζω το ήθος τους, την εντιμότητά τους και την επαγγελματική ικανότητά τους.

Κύριε Δήμαρχε, εγώ ανέδειξα το θέμα κυρίως διότι με αυτή την ελλιπή και παράνομη σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, πάρθηκαν Πλαστογραφημένες Αποφάσεις που αφορούσαν την Δημόσια Υγεία και 21 Απευθείας Αναθέσεις σε εργολάβους και προμηθευτές συνολικού ύψους 189.709,56€+24% ΦΠΑ=235.239,85€, δηλαδή ζεστό χρήμα από τις τσέπες των Δημοτών μας, που έχουν υποφέρει τα τελευταία 4 χρόνια από τα παράνομα χαράτσια της ΔΕΥΑΕΡ.

Μάλιστα αρκετά ποσά από αυτά, έχουν ήδη πληρωθεί από την ΔΕΥΑΕΡ προς εργολάβους και προμηθευτές.

Επιτέλους λίγο Ντροπή και Φιλότιμο δεν υπάρχει;;;;

Κύριε Δήμαρχε το θέμα χρήζει Εισαγγελικής Έρευνας, διότι το χρηματικό ποσό των απευθείας αναθέσεων με αυτές τις πλαστογραφημένες αποφάσεις είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Και ας κρίνει η Εισαγγελική Αρχή ποιος έχει την ευθύνη γι’ αυτό το σοβαρότατο θέμα και ας έρθει η Διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ να αποδείξει στις Δικαστικές αίθουσες ότι αυτές οι αστείες και παιδαριώδεις δικαιολογίες που προβάλει είναι αληθείς.

Επιφυλάσσομαι την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 να ζητήσω και να λάβω άμεσα από την ΔΕΥΑΕΡ, ακριβή αντίγραφα των πρόχειρων πρακτικών και του μαγνητοφωνημένου αρχείου ήχου της επίμαχης συνεδρίασης της 2ας Φεβρουαρίου 2018.

Τέτοιες σοβαρές υποθέσεις που αφορούν διαχείριση δημοσίου χρήματος και ανικανότητα στην Διοίκηση Νομικών Προσώπων και Δημοτικών Επιχειρήσεων πρέπει να διερευνούνται σε βάθος ποινικά και διοικητικά.



Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ