Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος συγχαίρει μαθητές και εκπαιδευτικούς της εκστρατείας Ecomobility και Freemobility

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. |
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συγχαίρει μαθητές και εκπαιδευτικούς της εκστρατείας Ecomobility και Freemobility
Το Ναύπλιο αποδεδειγμένα προσπαθεί να είναι μια πόλη ιδιαίτερα φιλική στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Ο Δήμος ανοιχτός πάντα στους αναπηρικούς φορείς στάθηκε ενεργός στην εκστρατεία Ecomobility και Freemobility. 

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για οικολογική και ανεμπόδιστη κίνηση μέσα στην πόλη, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο και Γυμνάσιο Αργολίδας:

«Μεγάλη χαρά μας δώσατε εξαιτίας των επιτυχιών που πέτυχε η εργασία σας στο πλαίσιο των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility. Γνωρίζουμε την αυταπάρνηση του διευθυντή και όλων των καθηγητών που στελεχώνουν το σχολείο και συγκεκριμένα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την απαράμιλλη διάθεση και εργατικότητα που επέδειξαν οι υπεύθυνες για το πρόγραμμα καθηγήτριες μαζί με τους συμμετέχοντες μαθητές. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να επαινέσουμε και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας για την αδιάλειπτη συμμετοχή του. 

Στις εκστρατείες Ecomobility και Freemobility πάρα πολλοί φορείς συνεργούν για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συμμετοχή σχολείων, η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και οι παρεμβάσεις της διοίκησης υπέρ της οικολογικής και ανεμπόδιστης κίνησης στην πόλη. Για τον Δήμο Ναυπλιέων η συμμετοχή του στις εκστρατείες αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη του διαλόγου με δημότες και αναπηρικούς φορείς προκειμένου άμεσα να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν τους ΑμεΑ στην πόλη. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια! Έχετε όλη μας την αγάπη και την υποστήριξη».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ